Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Úgy gondolom ez mindent elmond:
A gondok akkor kezdődtek, amikor ez a töketlen AMD vezetés rátette a mancsát az ATi-ra. Azóta vannak ezek a mesék, hogy majd az R600 a DX10 alatt, majd az RV770 a DX10.1 alatt, majd az RV870 a DX11 alatt aztán porrá alázza az nVidia aktuális kártyáját. Se a G80, se a GT200 se a Fermi nem maradt el.
Egyik se jött be, és számomra felfoghatatlan, hogy tényleg van még hívő, aki beveszi. A Prohardverrel is az a baj, hogy fLeSs és rudi abbahagyta. Kár.
Amiket én olvastam a Fury X-ről, külföldi fórumokon, nos, sokat fog még nőni tovább az a bizonyos "olló". El kéne gondolkoznia nagyon az AMD vezetőségének, odafenn a magas lovon, hogy az évtized végére hol akarnak lenni.
-
HSM
félisten
Értem. Tehát azzal érvelsz, hogy egy egészen más szituációban, egészen más termékeknél valami nem jött be, amire sokan számítottak, tehát akkor most sem fog bejönni, amit én gondolok? Nagyon meggyőző.

A Bulldozer egyébként a mai napig játékokban van leginkább csak lemaradva az akkori konkurenciájától, ami nagyrészt köszönhető a DX11 egyszálú feldolgozásának. Megnézheted, Mantle-ben pl. milyen szépen meglódult minden FX. Erre az AMD sem számíthatott, hogy ennyire hosszúra nyúlik ezen API vívódása. Mellesleg a nagy Intel szuper HT technológiájának is bőségesen megvannak a nyűgjei.
A jobb szoftveres supportot meg el lehet felejteni majd DX12-ben, ugyanis mint olyan, nem lesz driver. Gyakorlatilag egy shader fordító lesz, és annyi. Nagy csodákat nem fog tenni. A játékfejlesztőkön fog múlni onnantól az optimalizálás, nem a driveren.
(#7252) daveoff: Ki hogyan gondolja. Nekem sokkal szimpatikusabb a Fury.

(#7253) Whysperer: Így van.
Nem csak játékból áll a számítástechnika. 
-
Whysperer
addikt
Tényleg? 3 éve gyúrom a 8120-at,de sehol se feküdt még meg. Sosem volt miatta se MAYA-ba se játékba se Zbrushba sehol sem bajom vele... amunkahelyi 4790k (100k)-m Maya-ba nekem annyival nem gyorsabb mint a 8120-m. Az ,hogy meg játékokba nem megy ultra-n emg very ultran az nem a 8120 (30k)--am hibája hanem oda már kevés a 7870OC-m. Most már minek venne egy Fx-t bárki mert 3 éves ,de aki akkor vett az azóta is jól elvan vele..... Nekem egy panaszom nem lehet rá.. 4,2-n megy alapfeszen azóta mióta megvan és jócskán 100%-on van járatva Maya álltal render miatt... Én konkrétan egy i5 2500-t cseréltem le aminél 10%-kal gyorsabb munka közben. Csak ,hogy szimulécióknál számold ki a 10%-ot mondjuk 24 óránál és ezt mondjuk heti lebontásba....2,4 óra/nap
Azért nem kell elkezdeni,hogy mekkora xar.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem csak játékból áll a számítástechnika.