Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Már megválaszolva van feljebb, de TE komolyan beszopod Abu elméletét hogy a fejlesztők ha nekik kelessz a játékot megfelelően optimalizálni, akkor az AMD lesz előnyben?
Mért érzem úgy hogy már megint kamu szaga van, meg erős túlzás.
Nem kel megint elsorolni hogy menni fejlesztő keresi az AMD-t és hány kiadó van már mellette.... olvastam nagyon sokszor.
Elég régi már a DX11, jó hosszú lett az életciklusa. (szerintem a konzol lassítja a fejlődést, ez is egy oka)
De a DX11-et ugyan igy az AMD kéménymag várta itt epekedve pont ugyan így mint a DX12-őt most, ugyan ezekkel a nagy elvárásokkal, amikben az AMD sikeres lesz. -
lowzor
veterán
Akkor drukkolok, hogy ne legyen ebből is csalódás, mint az AMD-s ígéretek eddigi szinte 100%-ából.
Azt meg már 100-an elmondták, hogy mire itt DX12 lesz, addigra már rég nem ezek lesznek a gépekben. Jelenre meg a 980Ti sokkal jobb, inkább arra fogadnék, hogy a jövőre is.
a Support-os témához: Ha a játékfejlesztőkön múlik a dolog, akkor így is az NV fölé fog billenni a mérleg, mert több anyagi erőforrása van hatni a fejlesztőkre és többet is szokott ilyen célra áldozni, mint az AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iPad Smart Keyboard
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest