- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FLATRONW #46587 üzenetére
Jöttök mindig ezzel a "problémás az AMD" kifogással. Polaris-t a kezdetek óta használok, most is van ilyen egy kisebb gépemben. Utána RX 5700-at használtam, majd RX 6600XT-t, és kb 1 éve egy 3060 Ti-t. És tudod, mit? Pont annyi problémám van a 3060 Ti-vel, mint előtte bármelyik AMD kártyával. Vagy én vagyok rohadt szerencsés, hogy nem futottam bele problémákba, vagy fel van fújva ez az egész. Vagy rövid az agyam és nem emlékszem semmire.
Mondjuk ahányféle build van, nem csoda, ha valami előjön. Akár itt, akár ott.Szerk: Nem probléma, de nekem hiányznak az NV esetén azok a funkciók, amik az AMD esetén elérhetők driverből (tweak, stb). Ha bármit állítani akarok a kártyán, akkor Afterburner. AMD-nél ez adott volt. Ja, itt volt egy probléma, időnként elfelejtette a driver a beállításokat az AMD szoftver. NV-nél nincs ilyen gond, mert nincs is mit beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest