Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Yutani #46588 üzenetére
Korábban itt meg volt osztva egy videó, amiben az volt, hogy összességében az NV-nél van több hiba (szerintem ez betudható annak, hogy jóval nagyobb a piaci részesedés, így több felhasználónál több hiba jöhet elő), ennek ellenére az AMD-nél több a komolyabb hibák száma. Ez azért ad egy alapot annak a kijelentésnek, hogy kevésbé problémás az NV.
Ahogy nektek AMD-vel, úgy nekem sem volt semmi (kisebb gondok sem) probléma az NV-vel. Azonban ha megnézem az ilyen statisztikákat, akkor inkább NV-nél maradok.
És mint írtam is, jelenleg nem csak emiatt döntenék az NV mellett.
De tényleg vegye mindenki azt, ami neki szimpatikus. Engem sosem zavart, hogy mások AMD-t vesznek különböző okokból. Az viszont igen, hogy a másik oldalról burkoltan, kevésbé burkoltan le vagyok hülyézve, hogy NV-t veszek,egyszerűen azért, mert más szempontok szerint határozom meg egy kártya értékét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB ELADÓ
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest