Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

válasz Petykemano #46337 üzenetére

"Engem nem zavar, hogy az Intel termékeket próbálod népszerűsíteni."

Ezt mi alapján szűrted le? (nem kell válaszolni) Én nem próbálok népszerűsíteni semmit, egy akciós hírt belinkeltem, nem értem ez nálad miért népszerűsítés, na mindegy, hagyjuk, ismét olyat látsz bele a hsz-be ami nincs ott.

Akkor legközelebb nem írok oda átszámított árakat és akkor talán nem lesz értetlenkedés és értelmetlen kötözködés (bár még mindig nem értem hogy ennyire egyszerű evidens dolgon hogy tudsz fennakadni)

"Én csak arra kívántam felhívni a Te és mások figyelmét, hogy az általad alkalmazott átszámítási mód (nem számítva persze a kézközön, vagy ilyen félhivatalos tranzit-házhozszállításos módszereket) nem helyes és ne legyenek túlzott várakozásai a magyar boltokban tapasztalható árakkal kapcsolatban és ne is kezdje el a "felárral dolgozó, lehúzó magyar kisker bandában" keresni a boltban látott és az általad beharangozott árak közötti különbségre a magyarázatot."

Erről beszélek, hogy erről szó nincs, ilyet nem írtam, ezt kizárólag te látod bele a hsz-be, nem értem miért. Itthoni boltok MSRP áron adják az Intel kártyákat, tök jó. Belinkeltem egy olyan külföldi akciót hol MSRP alatti áron lehet venni néhány Intel VGA-t, erre te meg rögtön a fenti dolgokkal állsz elő, holott szó se volt olyanokról, egyszerűen.
    Hihetetlen, hogy egy rém egyszerű akció belinkelése alapján te rögtön rosszindulatú háttérszándékokkal vádolsz.
    Ha nem tetszik egy hír, akkor lépj túl rajta, de nem tanácsos a másikat mindenféle hülyeséggel gyanúsítgatni, mert belinkel egy érdekességet (azt leírtam ,hogy szerintem milyen szempontból lehet érdekes, de azt is ignoráltad). Én a témát ezzel lezártnak tekintem, mert egyszerűen a semmiről nincs értelme beszélni, főleg úgy, hogy olyan dolgokat hozol fel, amit le se írtam.

Új hozzászólás Aktív témák