- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Elég sokan élnek külföldön, én is többet közt, úgyhogy elférnek itt a fórumon a külföldi árak is, sokan eleve inkább kintről vesznek ezt is meg mást is. Eleve nem éri meg a világrekord magyar adót fizetni, amiért semmit nem kapsz, mert akkora a korrupció, úgyhogy had írja csak ki, hogy mennyi svédben, engem érdekel. Akit meg nem, max átugorja.
-
Jacek
veterán
Plusz tegyük hozzá hogy én társalogni próbálok , és álltalában azért rakom be a svéd dolgokat hogy meglegyen a több látoszögből a történet. A séd egyébként svéd,dán.norvég,finn,izlandi egyben majdnem mindegyik mindenhova szállít így már nagyobb merités.
De mindig jön ez a szemellenzős de otthon ennyi és ez egy magyar fórum stb. nem kicsit gáz mert ennyi erővel egy boltra is leszűkíthetjük a dolgot.
-
Jacek
veterán
Tehát neked 2021-ben megoldhatatlan feladat külföldről rendelni?
Amazonon is volt 17x-ért 6600XT, sorolhatom a MO-ra is szállító boltokat...Gondolom arukeresőben nézted az árakat vagy valami hasonlóban , na az sem igaz mert 233e egy StromX 3060 ami egy LOL kategória mig egy normális 6600XT is van 231e-ért
Gyorsabb és jobban is kapar a jó kis LHR-es 3060-nal
Tehát továbbra sem áll a történet , abba nem tudom bele menjünk e hogy az miylen homokba dugom a fejem hogy csak MO létezik és figyelmen kivűl hagyom a világ többi részét és ez alapján itélek meg valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest