- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Elég sokan élnek külföldön, én is többet közt, úgyhogy elférnek itt a fórumon a külföldi árak is, sokan eleve inkább kintről vesznek ezt is meg mást is. Eleve nem éri meg a világrekord magyar adót fizetni, amiért semmit nem kapsz, mert akkora a korrupció, úgyhogy had írja csak ki, hogy mennyi svédben, engem érdekel. Akit meg nem, max átugorja.
-
Jacek
veterán
Plusz tegyük hozzá hogy én társalogni próbálok , és álltalában azért rakom be a svéd dolgokat hogy meglegyen a több látoszögből a történet. A séd egyébként svéd,dán.norvég,finn,izlandi egyben majdnem mindegyik mindenhova szállít így már nagyobb merités.
De mindig jön ez a szemellenzős de otthon ennyi és ez egy magyar fórum stb. nem kicsit gáz mert ennyi erővel egy boltra is leszűkíthetjük a dolgot.
-
Jacek
veterán
Tehát neked 2021-ben megoldhatatlan feladat külföldről rendelni?
Amazonon is volt 17x-ért 6600XT, sorolhatom a MO-ra is szállító boltokat...Gondolom arukeresőben nézted az árakat vagy valami hasonlóban , na az sem igaz mert 233e egy StromX 3060 ami egy LOL kategória mig egy normális 6600XT is van 231e-ért
Gyorsabb és jobban is kapar a jó kis LHR-es 3060-nal
Tehát továbbra sem áll a történet , abba nem tudom bele menjünk e hogy az miylen homokba dugom a fejem hogy csak MO létezik és figyelmen kivűl hagyom a világ többi részét és ez alapján itélek meg valamit
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest