- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tisztelturam #43506 üzenetére
Annyiban igazad van, hogy ebben a nyerészkedős helyzetben normális ember számára nem opció bármit is venni, így kevésbé lehet érdekes bármilyen technikai részlet vagy akár csak találgatás, mert nincs tétje.
Ugyanakkor sokan azért mégis figyelemmel kísérjük a dolgokat, beszélgetünk róla, már csak azért is, mert érdekel minket, mit nem fogunk megvenni még egy ideig.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
tisztelturam #43506 üzenetére
Nagyon sok embernek es kb senkinek sem jo, ez nyilvanvalo. Errol beszelni es panaszkodni allandoan viszont nem jo, foleg mert kb egyik topik sem errol szol es a helyzet nem lesz jobb ettol.
De ennyi erovel ne beszeljunk semmirol ami a vilagban tortenik, mert valakiknek mindig tul draga lesz.
Meg megjelenes sincs es hivatalos arak se Inteltol, de ugy se tudom megvenni.
Mi az, hogy atlag ember? Mi az, hogy rendes ar? Ami neked megfelelo? Amennyit te adnal erte? Ez mind nagyon szubjektiv.Ertem, hogy frusztralo a helyzet, de allandoan panaszkodni felesleges. Raadasul kb minden topikban mar 1 eve kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest