- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
Az szuper...
Valhalla, RDR2 nem egy 500 órás játék végülisAkkor addig továbbra is elteszem ezeket a játékokat... De nem értem ha egy 3060-on megy és a DigitalF videó alapján hoz is teljesitményt a BAR akkor miért nem lehet a többi 30xx kártyán is már használni. Főleg, hogy az AIB kártyák közül a legtöbb dual BIOS-os így az egyikre simán rá flashelhető. Másfelől pl egy gddr6x -en fog-e nagyobb gyorsulást hozni ez a BAR? Mert ez nem csak a direktbe kommunikáció ami gyorsít a teljesítményen, gondolom minnél gyorsabb a VRAM meg a CPU annál többet hozhat?
Így én egy 3080 -al igazán várom, hogy mit hozhat csakhát elég nevetségesen lassan csinálják miközbe a SAM már a ZINTELen is megy...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Windows 10
- Direct One (műholdas és online TV)
- Automobilista 2
- iPhone topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest