Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem a friss játékokra a 3.5GHz-es órajel és ez az integrált GPU nem ad majd elég teljesitményt (főleg nem az árához képest megfelelőt). Képes lesz majd gyorsabb órajelekre, és Raytracing árnyékokat és megfelelő szintű élsimitást nyújtani? Amig a friss játékok akár a GTX 1080 erőforrásait egyben elnyelik, addig egy ilyen megoldás alacsony 65W-os TDP-re korlátozva nem játékra van...
Majd idővel lehet hardver közeli API-ra optimalizálni, de nekem a hardver nyers teljesitménye számit a játékokban. Ez megint az AMD VEGA videókártyákra emlékeztet... Ha alúlfeszelik és nincsen túlhajtva, akkor a TDP és a hőtermelése normál szinten marad, de ezért igy a teljesitménye sok mindenre nem elég. Szerintem a játékfejlesztőknek ehez szintén lépéseket kell majd tenni, hogy az alacsonyabb órajelen és fogyasztáson használt egyre több magnak a teljesitménye a játékokban jobban érvényesüljőn. Egyszer majd a több mag együttes teljesitménye fog érvényesülni, de addig még néhány évet várni kell... 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Majd idővel lehet hardver közeli API-ra optimalizálni, de nekem a hardver nyers teljesitménye számit a játékokban. Ez megint az AMD VEGA videókártyákra emlékeztet... Ha alúlfeszelik és nincsen túlhajtva, akkor a TDP és a hőtermelése normál szinten marad, de ezért igy a teljesitménye sok mindenre nem elég. Szerintem a játékfejlesztőknek ehez szintén lépéseket kell majd tenni, hogy az alacsonyabb órajelen és fogyasztáson használt egyre több magnak a teljesitménye a játékokban jobban érvényesüljőn. Egyszer majd a több mag együttes teljesitménye fog érvényesülni, de addig még néhány évet várni kell...