- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
keIdor #38323 üzenetére
egyetértek, az egyetlen értelmes RTX kártya jelenleg az új kártyákból a 2060 aztán kb annyi,a többi erősen túlárazott.
RTX 2060 mpost már felbukkant magyar üzletben hivatalos garival 112 K ért ami már nevezhető előrelépésnek az előző genhez képest minden szempontból.
Persze mindkét esetben ott van hogy brutális a gyártási költsége mind az RTX nek mind a Radeonnak, de most őszintén, nem igazán érdekel szerintem ez senkit.
2019 ben mindkét cégnek az 1080 TI teljesítményét 500 dollár alatt kellene mérnie és legalább 60 % kal túlszárnyalni a csúcskategóriás kártyával annak a teljesítményét majd 2 év után.
Mindkét gyáróra igaz ez, nem is értem ezt a z örömködést a Radeon 7 nek ilyen áron miközben az RTx széria földig lett gyalulva az árazása miatt.( részben joggal)
RT szerintem mindegy, mert ott van egy lehetőség ami aktiválható, és kikapcsolható. Gondolom, most hogy az új xbox is RT képes lesz, kint a dev kit a fejlesztőknél, lassan elkezdenek szállingózni az olyan játékok amik profitálnak belőle és nem probléma ha mondjuk 60 FPS van csak meg egy sztori orientált játéknál.
Jelenleg én ebben a státuszban csak globális világításra használnám, mint ahogy Metro teszi, de azért ez az RTx semmire sem jó dolog is hülye hozzáállás.Dehogynem ,jó dolog lesz az.
Pontosan az kellene hogy az AMD kártyák tudják az RT-t, az nvidán meg nyomjanak több Vramot és nagyobb sávszélt ezért a pénzért, bár elég röhejes hogy a 2060 karinál több mint 20 % részét az a 6 GB ram teszi ki az árnak mert 9-11 $-t elkérnek a bérgyártók 1 GB GDDR6 stackért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged