Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Radeont én nem biztos, hogy mernék újból vásárolni annak idjén annyira megszivatott pár játékban a 290X, hol ment hol nem, mint a magyarnépmesék.
Nagyon nagy diferenciákat okozott játékok terén, azt is elég drágán 150 ezer ft körül vásároltam és hát kb ha 2 honapig meg volt.
Most jelenleg ugyan ezt élem meg az RTX sorozattal amit annak idején ez a 290X csinált.
Egy két játékban bedadog, mondom WTF...
A 1080Ti ehhez képest egy atom stabil szoftveres kártya volt.
Ez csinált már olyat hogy a hajam ketté állt.
De ez mind csak driveres gond, sajnos ehhez nem szoktam hozzá a zöldeknél, ennél igényesebbek szoktak lenni.
Látszik a fiúknak, hogy még nekik is nagyon új az RTX, mert a driverei kalap szarok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő