- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
keIdor #36237 üzenetére
azért egy kicsit más vot nem rég még a hozzáállásod ehhez a dologhoz.[link]
és erre gbors írta a legmegfelelőbb választ pont neked:"Ez megint az a probléma, hogy egyesek szerint aki nem szigorúan racionálisan vásárol, az hülye. És persze ennek az esetek többségében tényleg irigység van a hátterében."
MInt minden terméknek ennek is van egy presztizs értéke. és ehhez való árazása. jelenleg a leggyorsabb gamer VGA a piacon ,. nincs fölötte. Ebben racionalitást vagy ár/ értéket keresni felesleges, mint ahogy neked ezt nem kellene megmagyaráznom, elég kinézned a garázsodba.
-
Petykemano
veterán
válasz
keIdor #36237 üzenetére
A nagy blama az lenne, ha pár hónappal az indulás után elővő hibákat követően még árat is kellene csökkenteni. De ettől (amit persze ugyanúgy túlélne gond nélkül az NV) az menti meg, hogy az AMD egész biztosan képtelen lenne (esetleg nem is hajlandó) ez alá a $800-1300 alá beárazni egy vega20-ra épített kártyát.
-
törölt tag
válasz
keIdor #36237 üzenetére
En amikor meg nem lattuk az arat meg teszteket, azt mondtam olyan 800£ korul kiprobalnam, meg is vettem volna, erre itt is 1200£ also hangon. Akkor mondtam azt hogy akkor itt az ido, szavazok a penzemmel, eladtam a 1080Ti-t meg a 6700k-t es vettem egy 2700-as Ryzen-t meg egy Vega 64-et.
Adom annak a penzemet, aki meg nem nez teljesen hulyenek. Nem volt rossz dontes, okosan beallitva a grafikai megjelenitest 60FPS megvan mindenhol a 60Hz-es 4K TV-men, ennel tobb nem kell jelenleg.
Sajnalom hogy ide fajult a PC-s piac, remelem helyrerazodnak az arak es a technologiak es lesz verseny ujra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged