Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
keIdor
üzenetére
azért egy kicsit más vot nem rég még a hozzáállásod ehhez a dologhoz.[link]
és erre gbors írta a legmegfelelőbb választ pont neked:"Ez megint az a probléma, hogy egyesek szerint aki nem szigorúan racionálisan vásárol, az hülye. És persze ennek az esetek többségében tényleg irigység van a hátterében."
MInt minden terméknek ennek is van egy presztizs értéke. és ehhez való árazása. jelenleg a leggyorsabb gamer VGA a piacon ,. nincs fölötte. Ebben racionalitást vagy ár/ értéket keresni felesleges, mint ahogy neked ezt nem kellene megmagyaráznom, elég kinézned a garázsodba.
-
Petykemano
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
A nagy blama az lenne, ha pár hónappal az indulás után elővő hibákat követően még árat is kellene csökkenteni. De ettől (amit persze ugyanúgy túlélne gond nélkül az NV) az menti meg, hogy az AMD egész biztosan képtelen lenne (esetleg nem is hajlandó) ez alá a $800-1300 alá beárazni egy vega20-ra épített kártyát.
-
törölt tag
válasz
keIdor
üzenetére
En amikor meg nem lattuk az arat meg teszteket, azt mondtam olyan 800£ korul kiprobalnam, meg is vettem volna, erre itt is 1200£ also hangon. Akkor mondtam azt hogy akkor itt az ido, szavazok a penzemmel, eladtam a 1080Ti-t meg a 6700k-t es vettem egy 2700-as Ryzen-t meg egy Vega 64-et.
Adom annak a penzemet, aki meg nem nez teljesen hulyenek. Nem volt rossz dontes, okosan beallitva a grafikai megjelenitest 60FPS megvan mindenhol a 60Hz-es 4K TV-men, ennel tobb nem kell jelenleg.
Sajnalom hogy ide fajult a PC-s piac, remelem helyrerazodnak az arak es a technologiak es lesz verseny ujra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS TUF RX 9070XT - O16G - GAMING - Vadonatúj állapot - Papíros Garancia!
- MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB GDDR5 VGA
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL SPECTRAL WHITE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest