- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Raymond #35645 üzenetére
Pont a bla-bla-bla a lényeg.
Akivel kapcsolatban vagyok és kapott RTX 20-at. Egyszerűen nem tartottuk túl normálisnak, hogy a Hyper-Threading bizonyos játékokban, bizonyos beállításokkal, bizonyos magszám mellett és bizony órajelszinten csökkenti a teljesítményt. Emiatt ahol tudtam utánakérdeztem, hogy találkoztak-e ilyen furcsasággal. Minő véletlen találkoztak, de nem tudták hova rakni. Mi se, de legalább nem vagyunk egyedül. Arra próbálok rávilágítani, hogy a Joker Production is ebbe eshetett bele. Emiatt nem feltétlenül kell rögtön letrollozni egy embert, aki amúgy valószínűleg sokat tesz abba, hogy YouTube videókat készítsen a hardverek teljesítményéről, ugyanis lehet, hogy nem az ő hibája az, hogy az RTX 2070 nála nem teljesített. Vagy egy másikat, mert teljesítménycsökkenésről számol be a 399-ről 415-os driversorozatra váltva.
Mint írtam, ha nálunk problémamentes lenne a 416.33, vagy nem kaptam volna visszajelzéseket furcsaságokról, akkor azt mondanám, hogy az ő hibájuk, de így azért sanszos, hogy a driverrel nem stimmel valami. Hogy mi azt nem tudom, de van pár konfiguráció és szituáció, ahol nem azt hozza, amit kellene. Ezek a legrosszabb bugok, mert túl specifikusak ahhoz, hogy a kiadást megelőző teszten elkaphatók legyenek. Idővel persze úgyis kiszűrik, aztán lehet újratesztelni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- VPN topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest