Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Akivel kapcsolatban vagyok és kapott RTX 20-at. Egyszerűen nem tartottuk túl normálisnak, hogy a Hyper-Threading bizonyos játékokban, bizonyos beállításokkal, bizonyos magszám mellett és bizony órajelszinten csökkenti a teljesítményt. Emiatt ahol tudtam utánakérdeztem, hogy találkoztak-e ilyen furcsasággal. Minő véletlen találkoztak, de nem tudták hova rakni. Mi se, de legalább nem vagyunk egyedül."
Lennél oly kedves és megosztanád velünk, hogy pontosan kik is azok, akiket érint ez a probléma? Sajnos az egész interneten egyetlen független tesztet sem találok, ahol említést tesznek ilyen jelenségről, így nagyon érdekelne, hogy hol jelentkezett még ez a jelenség rajtatokon kívül. Légyszi konkrétan nevezd meg őket, köszi!
Jó volna független mérésekkel alátámasztani azt az állításod, miszerint a Geforce-ok jobban érzik magukat Ryzen CPU alatt. Sehol nem találtam ilyen tesztet. Minden nagy független tesztben azt látom, azt mutatják a számok, hogy a 8700K hozza ki a legjobb teljesítményt az RTX kártyákból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Games
- Le Mans Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyebkent meg nem azert a videoert lett letrollozva hanem azert mert egy troll es ez nem egy ujkeletu dolog hogy az, mar regota ismert.