- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Miért a 290X-nek mennyi is volt a kezdő ára? Nem gondolod, hogy azért mert nincs vetélytárs majd olcsóbban adják, mint szokták a csúcskártyákat megjelenéskor. Én 180-ért vettem a custom 980-at, és 160-ért a 95°C-os ref 290X-et(mert hónapokig nem volt más) megjelenéskor, ég és föld, amit kaptam a pénzemért.
-
Anubris
őstag
Mivel jelenleg nincs vetélytársa a 980-nak ezért annyit kérnek érte, amennyit csak akarnak. Sajnos.
Azonban, ha úgy nézed, hogy mik az ajánlott kategória 290x-ből : Vapor, Lightning, Matrix.
Míg 980-ból igazából egyik custom hűtéssel sincs gond, így a legolcsóbb jelenlegi változatok, mint a Palit 160-ért, vagy egy Giga WF3 - simán kapható itt fórumon is rendszerint bolti garival 150 körül újonnan - , akkor már nem is olyan nagy a differencia.Persze egy használt 290x árával nem tud versenyezni, bár nem is látok ajánlott verziókból eladót a fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest