Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ne is foglalkozz a kollégával. Szerintem kényszeres önigazolási lázban szenved. Én RX 470 4GB után most GTX 1060 6GB-ot használok és teljesen jól el lehet lenni ezekkel a kártyákkal 4K felbontásban is. Legalábbis ami játékokat én mostanában próbáltam (Dirt széria, Prey stb.). High és Ultra közt szinte nincs is látványbeli különbség és High-on már tök jól futnak, max még AA-t kikapcsolom (4K-n minek kéne...).
Mellesleg érezhető különbség nincs igazán a két kártya között (főleg OC-vel!), ugyanolyan beállításokat használok most is mint RX470-el.Amit pedig a kolléga nyomat, hogy "Ultra beállítások és fix 60 FPS alatt nincs élet", azon csak mosolygok. Emlékszem még mikor FX5200-on 20-25 FPS átlaggal játszottam ki a GTA3-at 1024*768-ban Low-Mediumon asszem. 30-40 FPS átlagra már azt mondtuk tökéletes. Most meg 4k/Ultrán fix 60FPS a minimum elvárás.

Még öt év és annyit javul az emberek szeme/érzékelése/reakcióideje hogy 8K-n fix 144 FPS alatt nem is tudnak majd játszani!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest