Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
"Emlékszem még mikor FX5200-on 20-25 FPS átlaggal játszottam ki a GTA3-at 1024*768-ban Low-Mediumon asszem. 30-40 FPS átlagra már azt mondtuk tökéletes. Most meg 4k/Ultrán fix 60FPS a minimum elvárás."
Én Vodoo 1-gyel Unreal Tournamenteztem 512x384 low-on, és emlékszem, hogy sokszor lefelé kellett nézni, hogy ne szaggasson.
Bár lehet, hogy a Pentium 233-asom vagy a 32MB RAM miatt volt. De szerettem.
(amikor meglett a Geforce 2 és a Celeron 2, akkor meg oda-vissza voltam tőle)Amúgy az RX 470-nel nyomtam én is Witchert, Doomot, Shadow of Mordort, Arkham Knightot, Battlefield 1-et, MK:XL-t, Titanfall 2-t, Dishonored 2 demót, high alá nem kellett menni soha a 60fps-hez. Ahogy írtad te is, az ultra-high között sokszor tényleg nincs szinte semmi különbség, van ahol az ultra egyenesen parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár lehet, hogy a Pentium 233-asom vagy a 32MB RAM miatt volt. De szerettem.