- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz
#00137984 #26190 üzenetére
Tudod, az a baj, amit amúgy már sokan mások leírtak, hogy tévedésben élsz.
A saját régi tapasztalataid alapján vizionáltad, hogy a látott tesztek ellenére az RX470-ben lehet még annyi kraft ami megéri az általad kidobott összeget illetve felnőhet a középkategóriához, miközben ez már idejekorán látszódott, hogy tévedés.
Úgy viselkedsz mintha az AMD-nek kutya kötelessége lenne olyan teljesítménnyel és olyan áron kiadni a kártyáit mint ahogy te azt elképzelted, mert ugye, régen ez volt.Én tavaly vettem gépet, RX470 volt kinézve, de a tesztek alapján láttam, hogy nem fogja hozni azt a szintet amit én szeretnék (24", FHD, 60 fps), így kénytelen-kelletlen többet kell belerakni és dönteni kell minimum egy GTX1060 vagy egy RX480 között.
Ja, most olvasom, hogy HDD-t használsz. Gratulálok a tökönszúráshoz, az nem tűnt fel, hogy az összes tesztet SSD-vel végzik? Olvass el pár tesztet arról, hogy miért jobb az SSD és mennyi gyorsulást hoz. Amúgy meg az 1070 előtt invesztálj be egy min 120/128GB-os SSD-be és nézd meg mégegyszer az fps-eket.
-
HSM
félisten
válasz
#00137984 #26190 üzenetére
"Én már nem idegesitem magam ezen, majd a GTX 1070 fejlesztés után megoldodnak a gondok. CPU limit és a 4GB videómemóriából kifutást néhol teljességgel kizártnak tartom"
Kíváncsi leszek... Crysis3-ban tuti még a húzott i5-ödel is volt néhány pályán CPU-limit.
Csak viszonyításként.. Nálam ilyen 6 maggal+HT:
És ilyen 4mag+HT-val:
és ilyen csak 4 maggal:Az alany mindhárom méréshez egy régi hatmagos Xeon volt 4Ghz-en járatva, asztali megfelelője pl. az i7-980X. Sajnos ez sem elég neki maradéktalanul, még ha minden magját megkapja akkor sem...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest