Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Solymi81

aktív tag

válasz #00137984 #26190 üzenetére

Tudod, az a baj, amit amúgy már sokan mások leírtak, hogy tévedésben élsz.
    A saját régi tapasztalataid alapján vizionáltad, hogy a látott tesztek ellenére az RX470-ben lehet még annyi kraft ami megéri az általad kidobott összeget illetve felnőhet a középkategóriához, miközben ez már idejekorán látszódott, hogy tévedés.
    Úgy viselkedsz mintha az AMD-nek kutya kötelessége lenne olyan teljesítménnyel és olyan áron kiadni a kártyáit mint ahogy te azt elképzelted, mert ugye, régen ez volt.

Én tavaly vettem gépet, RX470 volt kinézve, de a tesztek alapján láttam, hogy nem fogja hozni azt a szintet amit én szeretnék (24", FHD, 60 fps), így kénytelen-kelletlen többet kell belerakni és dönteni kell minimum egy GTX1060 vagy egy RX480 között.

Ja, most olvasom, hogy HDD-t használsz. Gratulálok a tökönszúráshoz, az nem tűnt fel, hogy az összes tesztet SSD-vel végzik? Olvass el pár tesztet arról, hogy miért jobb az SSD és mennyi gyorsulást hoz. Amúgy meg az 1070 előtt invesztálj be egy min 120/128GB-os SSD-be és nézd meg mégegyszer az fps-eket.

• HSM

félisten

válasz #00137984 #26190 üzenetére

"Én már nem idegesitem magam ezen, majd a GTX 1070 fejlesztés után megoldodnak a gondok. CPU limit és a 4GB videómemóriából kifutást néhol teljességgel kizártnak tartom"

Kíváncsi leszek... Crysis3-ban tuti még a húzott i5-ödel is volt néhány pályán CPU-limit.
    Csak viszonyításként.. Nálam ilyen 6 maggal+HT:

És ilyen 4mag+HT-val:

és ilyen csak 4 maggal:

Az alany mindhárom méréshez egy régi hatmagos Xeon volt 4Ghz-en járatva, asztali megfelelője pl. az i7-980X. Sajnos ez sem elég neki maradéktalanul, még ha minden magját megkapja akkor sem... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés