Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
üzenetére
Én sem értem, miért a 380 a jófiú nálad. Nekem volt Sapphire Nitro és Gigabyte G1 is. A Sapphire még úgy ahogy tűrhető volt (de semmiképpen nem halk), viszont a Giga egy hangos, zajos fos volt. Ehhez képest és abszolút értékben is a Giga 470 G1 egy szuper kis kártya, halk, teljesítményben meg 30%-kal van a 380 felett.
Szóval érthetetlen, mit hadoválsz össze a 470-ről, ráadásul már fél éve csak a sírás-rívás megy részedről.

-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
"Polaris Refresh, ha úgy tetszik most 15% teljesitménynövekedést jelent és közben a fogyasztása is javul."
Ugyan miért csökkenne a fogyasztása? Amivel többet fog tudni a csi, az el lesz hasznlva magasabb órajelekre. Pláne nem fog kevesebbet enni a 470-nél....
Ne légy balek megint.... -
Balazs_
senior tag
válasz
üzenetére
Senki sem védi az AMD-t, hanem kis túlzással jogosan téged szid, hogy miért értetlenkedsz 30 hozzászóláson keresztül.
A középkategória kicsit tolódott árilag is és már a játékokat se optimalizálják annyira jól a középkategóriára. Változnak az idők, el kell fogadni, nem körömmel ragaszkodni ahhoz, hogy dehátrégenmásvót.
Te pedig vettél egy kártyát jelentősen túlárazottan (más 10-15k-val olcsóbban vette, itt írta valaki kommentben) és a panaszáradatotból az is süt, hogy te egy büdös tesztet se néztél meg róla kb. (Mert C3 és W3 tesztek mindenhol voltak.)De igazából három dolgot tehetsz most, amivel talán kicsit csendesedik is a topik:
-veszel egy 1070-et
-veszel egy 45-75-ös FreeSync monitort
-tuningolsz egy kicsit a procidon, mert C3 amiatt is akadozhatBtw. van már valami hivatalos a Polaris refreshről?
Utolsó híreket tavaly november tájékán hallottam wccftech és hasonszőrű oldalakon..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Utolsó híreket tavaly november tájékán hallottam wccftech és hasonszőrű oldalakon..