- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Zeratul #25518 üzenetére
Ezt a jajongást nem tudom honnan vetted, de alaptalan.
A 480 esetében mindenki sejthette milyen lesz, és hogy egy kanyilóval se fogják olcsóbban adni. Az 1070 is hasonló. Már akkor is írtam szerintem, hogy 120-at is adnék egy erősebb Polarisért, ha lenne.
Én elfogadtam, hogy egy 1070-et meg kell fizetni, és nem mostanában lesz 100K-ért. 150-160K az sok érte, de nekem pl 130 volt az keret amit még kiadtam érte. (Kb ennyire is csökkentek be végül)
Szvsz ne is reménykedjen senki, hogy mand a Vega után hirtelen lemegy mindennek az ára. Pont ugyan úgy lesz keményen beárazva mint a Polaris és Fury/390X is.
-
bozont
veterán
válasz
Zeratul #25518 üzenetére
A legtöbben szerintem inkább azért jajongunk mert egyszerűen nincs 1070/80 teljesítmény AMD-nél és egyelőre úgy tűnik még vagy fél évig nem is lesz. Ha meg tényleg nyáron jelenik meg a Vega, akkor még rálehet számolni legalább 3-4 hónapot mire normalizálódik az ára és lesz elég készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple MacBook
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest