- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyi^
senior tag
válasz
TTomax #19702 üzenetére
GTX 1060-akról beszéltünk Hoek úrral, illetve arról hogy abból valószínűleg az ASUS saját blower ventis változatának is hasonló órajeleken lesz vége tuning terén mint teszem azt egy STRIX kiadásnak. Arra írtam hogy valamivel alatta lesz az, mert ha másnem akkor majd a powerlimit megoldja hogy ne legyen akkora OC headroomod az olcsóbb kiadáson.
Megemlítette hogy itthon drágák lesznek az AIB RX 480-nak és egyetértek vele, hiszen a referencia kártyák is aránytalanul drágák a kinti árakhoz viszonyítva.
Nem utaltaltam semmilyen RX 480 Customra mint földöntúli csoda, ott sem várok semmilyen világ megváltást. Se tuning, se fogyasztás terén. Ha tippelnem kell akkor olyan 190-210W környékén lesznek fogyasztásban az emelt órajelek miatt. Legnagyobb előnyük a referenciákhoz képest hogy az egyedi hűtés megoldások miatt nem fognak 80°C környékén "rotyogni" terhelés alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sorozatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
- Revolut
- Kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest