- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bratilla95
üzenetére
Én sokkal földhözragadtabban élem ezt meg. Amikor 290X em volt, ami terheletlen állapotban úgy recsegett a házimozira kötve , mint egy ótvar Sokol rádió befőttes gumival rögzített lapos elem csere előtt. BF4-ben lagolt, mint az állat.Továbbá cseppet forrófejű volt. Ennek hatására egy szép napos júniusi kora délutánon odahúztam a sz.gépházat a teraszajtóhoz, ahol röpke negyed óra alatt meg is főzte magát csórikám. Boldogan gariztattam le ( tudom nem szép dolog volt, azóta is restelkedem miatta és meg is gyóntam
) és cseréltem le a zöld oldalra, amit azóta is megelégedéssel használok. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és cseréltem le a zöld oldalra, amit azóta is megelégedéssel használok.