Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TTomax

félisten

válasz füles_ #13526 üzenetére

Az a gond,hogy ismét kiragadsz egy részletet és arra alapozol egy jó storyt,hogy saját magad igazold.Gondolom ezt a tesztet már észre sem vetted ugyanazon az oldalon...

Determination of the fastest and most optimal solutions in 2015

Below, we have a list of games on the basis of which to build our conclusions:

Dying Light test GPU 2015
    Battlefield: Hardline test GPU 2015
    Grand Theft Auto V test GPU 2015
    Project CARS test GPU 2015
    The Witcher 3: Wild Hunt test GPU 2015
    Batman Arkham Knight test GPU 2015
    Mad Max test GPU 2015
    Metal Gear Solid V The Phantom Pain Test GPU 2015
    Call of Duty Black Ops III test GPU 2015
    Fallout 4 test GPU 2015
    STAR WARS Battlefront test GPU 2015
    Assassin's Creed Syndicate test GPU 2015
    Just Cause 3 is a test in 2015 GPU

Ennyit erről...

Nem kell itt mellébeszélni,hogy miről lehet jót és rosszat mondani erről szó sem volt,viszont a ferdítés vagy csúsztatás nevetséges és gyerekes. Főleg abban a kárörvendő stílusban ahogy előadtad,nem nem vagyok se dühös sem ideges,egyszerűen ilyen nyers a stílusom,de az biztos hogy engem még soha nem láttál szakmai topicban "kárörvendeni",hogy milyen rosszul járt aki Nanot vett és pár hét alatt 150dolcsit bukott,vagy milyen rosszul járt aki a Crimsont feltelpitette vagy mit tudom én.A vásárlásaimat sem igazolni jövök ide,hogy milyen jól jártam...

törölt tag

válasz füles_ #13526 üzenetére

:DD
    Ez egy picit olyan mint a Foci VB hogyha két számodra érdektelen csapat meccsét nézed mindig az esélytelenebbnek drukkolsz és ha nyer akkor hatalmas ovácio van
    És a nagyobb csapat elkezdi magyarázni hogy azért mert nedves volt a torolkozo meg tegnap tésztát ettek és hasonlok
    Pedig nem
    a valoság egy nagyon sokrétu dolog egyik tesztben ez a gyorsabb a másikban az és sok mindentol fugg
    De ilyenkor nem szabad a másikra haragudni az is a valoság része
    És mi lesz itt ha végre bejon a Direct x 12 hajjajjj :DDD

Új hozzászólás Aktív témák