Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
füles_ #13526 üzenetére
Az a gond,hogy ismét kiragadsz egy részletet és arra alapozol egy jó storyt,hogy saját magad igazold.Gondolom ezt a tesztet már észre sem vetted ugyanazon az oldalon...
Determination of the fastest and most optimal solutions in 2015
Below, we have a list of games on the basis of which to build our conclusions:
Dying Light test GPU 2015
Battlefield: Hardline test GPU 2015
Grand Theft Auto V test GPU 2015
Project CARS test GPU 2015
The Witcher 3: Wild Hunt test GPU 2015
Batman Arkham Knight test GPU 2015
Mad Max test GPU 2015
Metal Gear Solid V The Phantom Pain Test GPU 2015
Call of Duty Black Ops III test GPU 2015
Fallout 4 test GPU 2015
STAR WARS Battlefront test GPU 2015
Assassin's Creed Syndicate test GPU 2015
Just Cause 3 is a test in 2015 GPUEnnyit erről...
Nem kell itt mellébeszélni,hogy miről lehet jót és rosszat mondani erről szó sem volt,viszont a ferdítés vagy csúsztatás nevetséges és gyerekes. Főleg abban a kárörvendő stílusban ahogy előadtad,nem nem vagyok se dühös sem ideges,egyszerűen ilyen nyers a stílusom,de az biztos hogy engem még soha nem láttál szakmai topicban "kárörvendeni",hogy milyen rosszul járt aki Nanot vett és pár hét alatt 150dolcsit bukott,vagy milyen rosszul járt aki a Crimsont feltelpitette vagy mit tudom én.A vásárlásaimat sem igazolni jövök ide,hogy milyen jól jártam...
-
törölt tag
válasz
füles_ #13526 üzenetére
Ez egy picit olyan mint a Foci VB hogyha két számodra érdektelen csapat meccsét nézed mindig az esélytelenebbnek drukkolsz és ha nyer akkor hatalmas ovácio van
És a nagyobb csapat elkezdi magyarázni hogy azért mert nedves volt a torolkozo meg tegnap tésztát ettek és hasonlok
Pedig nem
a valoság egy nagyon sokrétu dolog egyik tesztben ez a gyorsabb a másikban az és sok mindentol fugg
De ilyenkor nem szabad a másikra haragudni az is a valoság része
És mi lesz itt ha végre bejon a Direct x 12 hajjajjj
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Nikon DSLR topik
- OTP Bank topic
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest