- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Most komolyan megkérdezed, hogy az állításodat alátámaszd-e? Tettél egy meglehetősen rosszindulatú kijelentést, az a legkevesebb, hogy tényekkel igazolod, ez lenne a minimum! Persze, ha úgy érzed, hogy a gerinced van annyira rugalmas, hogy erre nincs szükség, akkor lelked rajta. Viszont ebben az esetben ne lepődj meg rajta, ha a továbbiakban ennek megfelelően leszel kezelve. És az is aki egyetért ezzel a hozzáállással.
Továbbra is az a fő probléma, hogy várakozásokat, véleményeket, találgatásokat, reményeket, ötleteléseket tényekké maszkírozol, erre ráépítesz egy ilyen mindenki hülye csak te vagy helikopter agymenést, majd ennek a hazugságnak az alapján hülyének nézel minket, holott a probléma nálad van, mert valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem akarod, vagy nem tudod megérteni, hogy a feltételes mód mit jelent.
"meg arra sem emlékszel hányan beírták hogy a nanot várják, mert azt szeretnék megvenni."
De, erre emlékszem, én is köztük voltam, csak azt nem értem, ezzel mi a gond.
"Az hogy most az ára magasabb lett előre tudható volt, akkor sem értettem hogy várják páran a 390x helyére mert az majd lejjebb megy, meg olyat hogy gariban majd a 290x-et nanora cserélhetni."
Hát hogyne, előre tudható volt, hogy a lassabb drágább lesz mint a gyorsabb csak azért, mert kicsi. Mutatsz nekem erre olyan példát, ami alapján ez egy logikus következtetés volt az előtt mielőtt elárulták mennyi lesz? Ha nincs ilyen példa, akkor mi a probléma azzal, hogy az ár találgatások az eddigi gyakorlatnak megfelelően folytak? Nem a 390X helyére vártuk, de a magyarázkodás helyett itt egy hozzászólás idézet,
"Jelenleg a 650 USD-s Fury X nálunk 216K, vagyis 1 USD = 332.-Ft mire a polcra kerül. Ha a Nano 450 USD lesz, akkor elvileg 150K lenne nálunk a reális ára. Legalábbis a Fury X árazásából kiindulva...
Ha egy picit lépni akarnak előre az eladásokkal, akkor ki kéne vezetni a 290/X-t, a 390/X árait csökkenteni kéne, a Nano-t pedig a 390X jelenlegi áraira kéne belőni, mivel a 390X is túlárazott jelenleg. Szerintem..."
[link] Újfent szeretném felhívni a figyelmed a feltételes módra.
A 290X garanciális cseréjével én szenvedek már hónapok óta, mert egyszerűen nem tudok dűlőre jutni, de nem azt mondtam amit megint inkorrekt módon sugallni akarsz, hogy elcserélem egy Nano-ra, hanem ezt,
"Mivel hibás a 290X-m, garanciában valamire mindenképpen cserélnem kell. Fury X-t akartam, de azt már leírtam miért nem kell jelenleg. A 390X nem pálya, marad a Nano, de, hogy mennyit fizetnék rá, azt csak akkor tudom eldönteni, amikor tudom a paramétereit. Így hasra a Fiji, a VR és a fogyasztás miatt 25K-t simán rádobnék." [link]
Ráadásul pont neked van címezve! Azt hiszem ez a példa kiválóan megmutatja, hogy hol a gond. Nem tudom miért csinálod ezt, de igazából nem is érdekel, viszont azt szerintem be kéne látnod, hogy olyan hibás következtetésekre jutsz, ami sehova nem vezet.
Trollnak pedig nem azért vagy nevezve, mert eltér a véleményed, hanem a stílus miatt! [link]
Én nem vagyok haragtartó, ha normális hangnemben tudod kifejteni az érveidet, amelyeket alá is tudsz támasztani, akkor részemről a jövőben semmi problémánk nem lesz egymással, de amíg ezt a féligazságokra, torzításokra épülő folyamatos degradálást, hülyének nézést, hangulatkeltést műveled, biztos bajszot akasztunk még egy párszor.
-
mcwolf79
veterán
Hát igen.
Az akkori "találgatás" ment, aki mást mondott az le volt oltva.
Én is mikor írtam,hogy valszeg a Fury X-en sem jópofiból megy rá vízhűtés stock, kaptam hogy már miért ne lehetne az AMD jó fej, a 290/X stock hűtés fiaskó utánÉs mi lett belőle? Igazam lett,mert ahhoz képest zabál mint a disznó, és ebből következően termeli is a hőt szépen. Persze akkor is kaptam hetet-havat.
Most meg ,hogy nem jöttek be a "találgatások" megy a púder, hogy "hádde senki sem mondta biztosra, hogy az úgy lesz"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest