- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
mcwolf79 #10396 üzenetére
Már megint a süket kábítás.
Nézd meg pl. a Sapphire léghűtéses Fury-ját: [link]
Átlagosan 16W-al kért csak többet a Fury-X, aminek a fele a pumpa extra fogyasztása. Nem is hangosabb, csak nyilván melegebb. Szóval helyes volt az eredeti állítás, miszerint "jófejségből" tették rá, nem azért, mert egy kazán lenne. Az a 246W-os átlagos fogyasztás egyáltalán nem a "zabál, mint a disznó" kategória. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
"Én is mikor írtam,hogy valszeg a Fury X-en sem jópofiból megy rá vízhűtés stock, kaptam hogy már miért ne lehetne az AMD jó fej, a 290/X stock hűtés fiaskó után
És mi lett belőle? Igazam lett,mert ahhoz képest zabál mint a disznó, és ebből következően termeli is a hőt szépen. Persze akkor is kaptam hetet-havat."
Nem is csoda hisz ez meg mindig egy baromsag....es meg reklamozod is.
Fury Pro leghutessel? Huvos-halk? Nano leghutessel? Remlik valami?Zabal mint az allat...majdnem 20W-al tobbet mint egy 980Ti vagy TX.
-
Laja333
őstag
válasz
Ha igazad lett volna, nem jöhetett volna létre a Nano. Az is egy teljes értékű chip mint a Fury X, és egy szem ventilátorral OC-val sem megy 80 °C-ig. Ez az "azért kell víz, mert máshogy nem megy" legenda már kb a Fury Pro-val megdőlt, és a Nano dobta rá az utolsó lapát földet.
(#10397) Assdak
Nem, nem elég az "én úgy emlékszem, hogy..." érv. Internet korszakában élünk, vissza lehet keresni az információt.
Ha van ilyen, akkor visszakereshető, ha nem lehet, akkor csak a ti fejetekben él...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest