Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
A forumon egyedul nekem lett problemam ugy, hogy utannajartunk es reprodukalhato volt, 980on viszont nem. Viszont en surroundoztam vele es mire kijottek az optimizalasok mar legariztattam (Far Cry 4 3.7GB korul volt nalam 35koruli fpssel) es mikroakadt. en meg SLIt akartam.
A 970 amiatt maradt ajanlott kartya, mert kiepitestol fuggoen 150-200Wot fogyaszt ("ref" / giga G1 a skala ket oldalan), ami kb fele volt a hasonlo aru 290xnek.
290 es 290x nagyon meleg. barati korben volt, hogy 960at ajanlottam az olcsobb es gyorsabb 290 helyett, mert meg 30 ezer rejtettt koltseg a tap+haz miatt osszejott volna.
ugyanugy, a 290xre nekem a csendes mukodeshey full cover vizesblokk kellett. ezzel tokeletes a kartya, csak eppen ha akarnek melle egy part, akkor at kene epiteni a vizet, meg a blokk durvan megtolna az arat... na ez egy 970 G1 SLIvel nem lett volna problema, ahogy eredetileg tervben volt.
persze, enyem volt a forum egyik legjobb 970e legen gyarilag, a 290x matrix platinum meg a forum egyik legrosszabb kartyaja, de ettol fuggetlenul nem veletlenul lehet a forumon dunat rekeszteni a maxwellel es nem veletlenul van keves hawaii.
---
harom kijelzovel mondjuk szerintem a hawaii a jobb, de a forumon van aki 5760x1200at tol 970SLIvel es elegedett. lehet tenyleg reszeltek a driveren.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest