Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
CPU fuggo. Intelnel nem... Szoval a lenyeg a lenyeg, van a TR4 -re is valasz, csak konkretan egy katasztrofa az egesz, a ra biggyesztett arcedularol nem is beszelve.
Egyebkent feludito, hogy Intel felhasznalokent szidom az Intelt, es nem vagyok rost megmondani, hogy mi rossz, mi elfogadhatatlan ezen a szinten. Mikozben dicserem a Zen2 -ot, es nem gyozom kivarni a Zen3 -at. Arrol nem tehetek, hogy realitasok talajan maradok, nem vagyok fanboy, es nem is leszek soha. Mindig azt veszem, ami a jobb arra a celra, amire nekem kell. Viszont ugy nez ki, ez az Intel es az AMD topikban sem tetszik ez egyes embereknek, akikte a fanboy szo tokeletesen passzol. Szerintem szep dolog a markahuseg, de ez nemelyeknel mar ovodas szint.
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest