- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
PuMbA
titán
Megjegyzem, én is olvastam anno az első Ryzen széria döcögős indulásáról (pl. nagy memória gondok) és azért is vártam eddig, mert lassan jön a Socket AM5 / DDR5, szóval az Socket AM4 végjátékára már betonstabilnak kell lennie a rendszernek.
Egy jelenlegi Intel alaplapba se lehet 16 magos procit tenni, ha 6 év múlva például azt szeretnék. Ezért döntöttem a B550 mellett, ami a legújabb és valószínűleg legutolsó chipset és a Zen 3 mellett, ami az utolsó architektúra lesz AM4-re. Elvileg még lesz egy refresh belőle.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Háztartási gépek
- Hyundai, Kia topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest