Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - Kalandor: Tartalom

- 

LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.

Aktív témák
- 

Frozen
addikt
Vagy csak rájöttek sokan mégsem annyira jó az amd mint rebesgetik. ( Én is eladom a zen 3 at ahogy tehetem ,mert már az első napokban csalodtam benne,de mivel nincs jobb jelenleg a piacon tesztek szerint ezért ezt vettem)softweres dolokban sokkal előrébb jár legalább is saját véleményem szerint az intel mint amd és ez elég sok pluszt tud jelenteni . Lehet teszteken meg mindenhol jobban szerepel a vörös és jobbnak hirdetik viszont felhasználástól függ kinek mi a jobb. ( És igen gáz ha akad az egér még ha a program hibája akkor is kellemetlen ez csak egy példa volt hogy értsd mire gondolok,memoria elérés is egy év. És még lehet sorolni hogy sokszor nem is ugy reagál a dolgokra ahogy kellene. Intelel barmire nyomtam ugrott amd meg sokszor gondolkodik.. . Bár lehet ez is win hiba hogy nem elég optimalizált... Most ezt nem azért írtam hogy troll legyek csak nekem ez a saját tapasztalatom és így érzem hogy sok esetben kellemetlen szitu ér a gépen és mielőtt valaki írja tuti nálam a hiba 4 amd gépből az összes mindig ilyen volt... A kéknél soha nem tapasztaltam ilyet..)

Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gumi és felni topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Battlefield 6
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Milyen notebookot vegyek?
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - További aktív témák...

- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
 - Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
 - Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
 - 2. és 3. generációs processzorok.
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
 - RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest