- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
MPowerPH #1701 üzenetére
Igen 2 évet irtam.
Az meg hogy hogy sikerül a váltás meg a jövő zenéje. De elsőre biztos nem lesznek olyan magas órajelek.
Persze addig azért ballag tovább a világ. Az amd ki tudja milyen csíkszéllességen lesz. 6nm, reszelt 6nm, 5nm vagy a jó isten tudja.
Pénzt azért ölnek a 14 nm-be mert nincs más és mert ez viszonylag olcsó. Ez a kényszer.
Játékok alatt igen is sokat hoz a konyhára pár száz MHz és ugye ccx sincs. De majd ez is elmúlik mert valami hasonlót hoz majd intel. Ha csak nem ragaszkodnak (és techinikailag kivitelezni tudják) a monolitikus dizájnt.
Ez is a jövő zenéje.
Mióta én ebbe a mókuskerékbe benne vagyok (486 ugye cyrix, via, sis stb-stb). Egy két kivételtől eltekintve az intel mindig is szarevő cég volt. Mindig nagyon magasról szartak mindenki fejére. A bevétel a nyereség volt a legfontosabb. Aztán meg ha gond volt akkor fizettek. Partnereknek, tesztoldalaknak, boltosoknak stb-stb.
Most is a 14++++++ kapcsán 3 billiárd dodót toltak a marketingbe (hivatalosan). Azt ugye nem tudjuk a partnereknek (és mások) zsebébe mennyi vándorolt.
Szal ja. Fasza cég ez.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest