- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Na akkor induljon:
1. ugye azt te is tudod amit a szakik 99 %-a, nem? Ok, elmondom.....4K-ban mar hangyafaCCt szamit a processzor. FHD es FHD alatt isszonyuan terhelodik, 2K (azaz 1440p-ben) mar fogjuk ra hogy kezd javulni a helyzet.
2. nekem volt FX-6100, FX-8320/8350. Atment a kezem alatt 4100, 8150, 6300, 8370...ismerem az FX-et, tudom mire kepes. Igen, az intelnel delidelni kell...ha 4.2-4.4 GHz-nel nagyobb orajelet szeretnel, a 4790K eseteben pedig 4.7-nel magasabbat. De nincs az az FX ami meg 6 GHz-en is erosebb lenne egy 4.5 GHz-en jaro 4770K/4790K processzoroknal.
3. Na ja, ket emberke beszelget egy szamomra idegen nyelven, es kozben mutogatna valami tablazatokat ahol latni lehet nemi szamokat. Semmi teszt metodus, semmi garancia hogy hitelesek a mert eredmenyek. Csinaljak neked olyan tablazatott ahol a Celeron erosebb mint az FX-9590-en 5.4 GHz-en ?
Azzal a linkel menj vissza az FX-be, ott imadjatok.
De mivel en faCCa es jo fej gyerek vagyok, mutatok neked eredeti es teljesen realis teszteket. Amiket olyan gyerekek csinalnak akiknek minden gyarto kuld darabokat tesztelesre, es tobbet adnak a velemenyukre mint barki masnak.
Itt az igazi 8350-es szintje! Van itt minden, szintetikus teszt, jatek, munka meg fogyasztas.
De lehet hogy te hitetlen emberke vagy es nem hiszel az ismeretlen tesztnek...itt a hazai tesztek. Es azt tegyuk hozza hogy egy 4790K alapon olyan 20 %-al erosebb mint egy 3770K alapon.
Sony Vegas-ban meg 4.8 GHz-en sem eri utol az alap 3770K-t
. Mondjuk ezen en is meglepodtem egy kicsit.
Jah, tuningolva a 300 W koruli fogyasztasrol sem kellene megfeledkezni...
Jah, es vegul a rangsor. Picivel gyengebb mint a 3570K.
Most akkor hogy is van ez?!
Teljesen ossze vagyok zavarodva....hazudik a vilaghiru majdnem 20 ev tapasztalattal rendelkezo lab501.ro...es termeszetesen hazudik a PH! is...mivel az FX-9590 (ami tulajdonkeppen egy tuningolt 8350) pariban van egy 4790K-val.....fura hogy a tesztek alapjan a 3570K (ami mar 3 eves arhitektura, es akkor is kozep kategoria volt) utan kullog.
Na en annyira erre nem lennek buszke, de ahogyan te mondod...kinek a pap, es kinek a papne!
Meg egy bonusz kep, sok szeretettel tolem, neked!
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest