- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
milyen jó hogy olcsó az FX jah átlag 3 fps van egy 4790k vs FX 9590 közöt GTX Titán X SLI
Íme egy egészen jól szemléttető videó a KÉKek Táborának lehet hogy utálni fogtok vagy elhiszitek vagy nem! És az AMD nem a szegények intele vagy minek gúnyoljátok mert akiknek van esze nem baszki az ablakon 120k egy 4790K ra
ráadásul had ne mondjam a 4xxx széria betegségét a kupak alatt remélem sok emberke delid eletet már amiért lehet rossz májúnak tűnök de az ha elrontják fájdalmas összeg a tárcáknak :S
amiről beszéltem videó a nyelvet nem tudom mit gagyog de a teszt eredményeket látni lehet ..
Én annyira nem lennék büszke a KéKek re... de kinek a pap kinek a papné!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest