Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
menpee
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Az EUV eszközök drágák, a technológia még gyerekcipőben jár és nem energiahatékony a 193 nm-es ArF lézeres litográfiához képest. Viszont az utóbbival már egyre többet kell trükközni, hogy a nagyon kicsi csíkszélességet meg tudják valósítani, a határa pedig 10 nm körül van. Tehát ha ez alá szeretnének menni, akkor mindenképpen újítani kell.
-
Oliverda
félisten
válasz
dangerzone
üzenetére
A kutatás és a fejlesztés tovább tart (=több pénzbe kerül), illetve a gyártás folyamata is egyre komplexebb.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Remélem nem!
Az idő, és további források majd bizonyítják/cáfolják. -
fatallerror
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
nagy változás nem lesz, a gcn volt a nagy lépés és ez lesz finomítva 1 picit, szerintem 10-15% gyorsulás várható kb azonos fogyasztással
szóval ricsike jól mondta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
dangerzone
üzenetére
Semmi hivatalos,feltuningolt 7000-s lesz és valószínű,hogy december környékén jönnek az első tesztek.Év elején pedig megjelennek az első 8000-sek,de ez is mind tipp
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
L4mie
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
remélem nem ördögfestések lesznek ezek az árak....mert akkor nem sok hazai nem újgazdag, nem vállalkozó, nem hivatásos gamernek lesz jófajta új Radeonja.
Személy szerint jövőre 110 ezerrel fogok kevesebbet hazavinni (éves) így is alig marad a kasszában közüzemi meg kajálás után....le kéne szokni az evésről.... fűteni, fürdeni se kell, elég lesz az áram meg a net
hümm -
FireKeeper
nagyúr
válasz
dangerzone
üzenetére
azért mire kijönnek a kártyák, meg a kezdeti hype-os ár után beállnak a rendes árukra, a forint árfolyama is javulhat (vagy akár még tovább is gyengülhet persze...
). -
t72killer
titán
válasz
dangerzone
üzenetére
Én meg egyenesen a laptopos verzióját várom - az valszleg még később jön

-
S-Attila
senior tag
válasz
dangerzone
üzenetére
A 3. vagy 4. negyedévben, előreláthatólag.
-
jozsef m.
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Ezek szerint Igen
-
Alister71
nagyúr
válasz
dangerzone
üzenetére
Jajj, ne járjunk már idén a 7000-es szériánál, nemrég vettem 6850-est.
Olyan jó még ez. Még egy rendes DX11-es játékot se láttam, ami igazán kifárasztotta volna. -
cyberkind
félisten
válasz
dangerzone
üzenetére
2011 Q4, ekkor jön a 28 nanométer !
-
Petyyyyy
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Debütálás - február vége, március eleje és itthon kb március vége vagy kicsivel később...
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Most egy kicsit én is gondolkodóba estem, hogy inkább megvárom én is a 7-es szériát., de majd elválik még.
(Nyughatatlan természetű vagyok és kíváncsi is és félő, hogy jön egy jó ajánlat és kénytelen leszek venni egy Caymant
) -
Gabrika
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
bizony, de a 6850-es meghúzva pedig ott a 6870-es nyakán - még vonzóbb
-
válasz
dangerzone
üzenetére
Á, szerintem sz*r lesz, mert nem támogatja a pisixet, és dx3 alatt lassabb lesz, mint a Fermi.
AMD-t úgyis csak azok vesznek, akiknek nem tellik nV-re
Meg az angolok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az idő, és további források majd bizonyítják/cáfolják.
hümm
).

Olyan jó még ez. Még egy rendes DX11-es játékot se láttam, ami igazán kifárasztotta volna.
(Nyughatatlan természetű vagyok és kíváncsi is és félő, hogy jön egy jó ajánlat és kénytelen leszek venni egy Caymant
)