- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért "rugózunk", mert itt nem mindenkinek az a célja, hogy bármi áron bevédje az AMD-t, van, akit a realitás érdekel.
Én mindig kétfelé szoktam szedni az ilyen helyzetek értékelését:
1. Van a cég működésének véleményezése (technológia, kommunikáció, stb.)
2. Valamint van a vásárlói szempontAz #1-es területen totális katasztrófa, amit az AMD leművelt. Nem feltétlen akarom újra részletesen kifejteni, hogy miért, de szerintem akin nincs 255-0-0 szemüveg, az látja magától is.
A #2-es területen félig fail, félig siker - az eredetileg tervezett 1660S-konkurens nem valósult meg, aki ezen a szinten szeretett volna AMD kártyát venni, az most úgy érezheti, hogy feleslegesen hitegették. Ehelyett lett egy 2060-konkurens, ami jó dolog, mert eddig 300 dollár körül nem volt értelmes kártya, most meg van kettő is. -
Cifu
félisten
Hgoy előre mit kommunikáltak az egy dolog, ez már elsütötték egyszer, nem lehet tudni hogy nem szándékos e. Mivel előre reagált az NV a 2060 árazásával, de ezt becumizta mert kevés mert nem az a teljesítmény.
Szerintem a helyzetet egy kicsit furcsán fogod fel. Az AMD eredetileg az "Old Bios" féle verzióban hozta ki az RX5600XT-ket. Az, hogy az utolsó pillanatban, már a boltokban lévő kártyákhoz hoz ki új BIOS-t, jelzi, hogy ők nem így akarták eredetileg. Ezzel a vásárlókat is megcumiztatták, mert jelenleg az összes polcon lévő RX5600XT "régi", és a vásárlónak otthon kell majd frissítenie a BIOS-t, vagy a kártya teljesítménye kisebb lesz. Hamarosan pedig kétféle kártya is lesz majd a polcokon, az, amelyiket az eredeti BIOS-al hoztak ki, és az, ahol már végrehajtották a BIOS cserét.
Hogy az "Új BIOS"-al a kártya jó, azt szerintem senki sem vitatta.
A helyzeten vagyunk fennakadva, mert sikerült ezt a rajtot is elrontania az AMD-nek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest