Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT

AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
(9600X, 9700X, 9800X3D, 9900X, 9900X3D, 9950X, 9950X3D)
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
anderlemez
üzenetére
Igen. De ha tudod nézd meg fém tolómérővel előtte hogy mennyire domború/homorú a processzor/hűtő felülete.
-
Zsohi
őstag
válasz
anderlemez
üzenetére
Talán a forrasztás lehet rossz a die és az ihs között, mert én nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy az NH-U12A ennyire ne tudja megfogni.
-
Sanyi19
őstag
válasz
anderlemez
üzenetére
Undervolt-ot kaphatna. PBO-ból negative CO, allcore. Mondjuk -20-on meg lehetne nézni hány fokos és úgy stabil-e.
-
PuMbA
titán
válasz
anderlemez
üzenetére
Elölről a 3 venti közül a legalsó ventit tedd át felülre a hátsóhoz legközelebb, ez biztosan jó hatással lesz a hőfokokra
Ha 88W PPT-re korlátozod a procit, akkor milyen hőfokaid lesznek?Cyberpunk alatt a GPU ventilátoraidnál 0 RPM-et látok a HWInfo-ban, tehát hogy nem is működnek, ezt hogy? Biztos forog a venti? A VGA nem ontja a hőt? Nyúlj be és érj hozzá, nézd meg.
-
omfgk
veterán
válasz
anderlemez
üzenetére
Jelen pillanatban egy Noctua NH-U12A chromax léghűtő van rajta, amiről néztem teszteket és proci heavy játékok alatt is bőven 60 fok körül kellene tartania a vasat de ez mégse jön össze. Van még egy BQ Dark Rock pro 4-em de azt rá se próbáltam mivel az egy kicsivel gyengébb, szóval eleve esélytelen.

Dark Rock Pro 4 egy jobb hűtő.
Ez a D15 és D15S között van valahol.
Mindkettő jobb mint a Noctua U12A.TDP jelölés egyébként régen se jelentett túl sok mindent a hűtők esetén, ma meg már pláne semmit nem ér.
-
válasz
anderlemez
üzenetére
Az ideális hőfok a 9800X3D-nak az, ha nem éri el a 95 fokos TJmaxot, szerintem.
Proci heavy játékban ott vagy 60 fok környékén, én nem látok túl nagy problémát. Esetleg ha tolnál egy Cinebench R23-t és beteszed a hwinfo képet meg a cinebench score-t, több infónk lenne.
-
válasz
anderlemez
üzenetére
Szia, MSI Afterburner + Rivatuner Statistics Server. Az MSI Afterburner beállítása után érdemes elmenteni a profilt, hogy Windows újratelepítés után ne kelljen előlről kezdeni, és ugyanez igaz az RTSS-re is. Utóbbi amúgy időigényesebb is.
Miután beállítottál mindent, onnantól kezdve elég csak az RTSS-t elindítani, ő lekéri majd az adatokat az MSI Afterburnerről.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600G eladó!
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha 88W PPT-re korlátozod a procit, akkor milyen hőfokaid lesznek?

deathcrow42