Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
-
fanti
addikt
Igazad van, meg is követem a kísérletező kedvűeket és a pontvadászokat.
Én ennyivel megelégszem:
3700X (XFR+PBO)Számomra ez elegendő.
Viszont ez stabil is.
-MemTest 86 V8.2 Pro teljes 4 kör
-LinX (AMD) maximálisan adható memória (~28GB), 10 kör
-Far Cry New Dawn több órányi játékEz így nekem jó.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
lattam en is ezeket.
en direkt d9vpp-ket valogattam ossze. volt par kit nalam, de egyik se volt jo. A crucial Ballistix Sport AT-mre is azt irta a progi, hogy D9VPP, az meg gond nelkul megy 4000 felett c16al... Csak mikor radobtam a vizet, akkor lattam, hogy nem is D9VPP, hanem C9BJZ lapul rajta...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
ha jol emlekszem kinai, egy baratomnal van most probalgatni, rairtam nezze mar meg...
ejjel visszaraktam az 1.0.0.1es agesat tartalmazo biost. mit ne mondjak, en orulok az uj biosnak, mert az a regebbi bios kikopi a ramjaim. Ahogy elallitom 2133rol, nem indul XD
-
-
sutyi^
senior tag
Nem kell neked loaner kit.
Azon a lapon van BIOS Flashback funkció méghozzá hátlapi gombos. Beépíted a lapot tápellátással együt ahogy kell és egy FAT32-re formázott pendrivera ráhajítod a kicsomagolt BIOS friss fájlt és átnevezed MSI.ROM-ra. Bedugod a dedikált Flash Back-es USB-be megnyomod a gombot és megvárod míg villog a lap baltetején a LED és a flash elkészül
~20-30s4-5 perc. Egyszer újraindítja a gépet utána lekapcsolhatod a tápot.Aztán ha megjön a CPU, már csak berakod és kalap kabát.
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
sutyi^
senior tag
Na most szerintem egyszerűbb venni egy 2-4GB-os pendrive-ot és dobni egy FAT32 MBR formatot meg a BIOS fájlt és megnyomni egy gombot, mint meg igényelni az AMD-től a cuccost.
Mert mire elbírálják a Loaner Kit kérelmedet feladják és te megkapod addigra lehet megkapod 3000-es procidat. De a környékeden nincs egy PC bolt ahova be lehet slattyogni egy BIOS frissítésért? Amúgy a BIOS chipre vagy a lap dobozára nincs ráragacsolva hogy milyen BIOS revízióval jött ki a gyárból?
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
veterán
ha mar ram tuning, kinaljatok meg fesszel. Kizarna sokmindent. Ha 1.5el lemegy a memteszt, akkor keves neki a fesz, csokkenteni kell addig mig nem hibazik, majd egy pici vissza es kesz.
ellenben ha 1.5el is hibazik, akkor nem ram.
nalam 1 evig kapott 1.6voltot, levegovel a bdie, es semmi baja... a 16-20nanos ramnak nem karos annyira az 1.5V, mint a 7nanos ryzennek az 1.45 XD
-
rupert
tag
Hát 240Hz-es monitorom van, szóval a hdmi nem megoldás.
@fudi2002 Az ERP-t kipróbálom. Ez valami unofficial BIOS? Az MSI-től szedtem le a legújabbat (7C02v33) az van fent most.
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 3700x, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 500 GB Samsung Evo 860, Seasonic Focus Plus Gold 650W, Asus RTX 2060 ROG Strix OC, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G403 Wireless, Deepcool Kendomen, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, PS4 500GB, LG 42LF652V
-
nagyúr
Üdv !
Én a lapom sajátját, jól működik a jelenlegi B450 PRO 4 -nél és jól működött az előd X470-es Gigabyte Aorusnál is.
BIOS-ba nekem silent profil van beállítva.[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Archttila
veterán
ahh már vagy 6 profil van a BIOS-ba most éppen a 4400-at nyúzom
Emlékeim szerint 1.090v a 4000MHz de hogy hány fok az nem mérvadó, mert pici házam van Silent profillal, Noctua slim 120x15 ventivel LNA adapterrel szóval kb néma ezen a beállításon (és 4200Mhz-en is) és nagyjából 50C load alatt!Melyik verziós P95-el teszteled?
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
fasyrt
őstag
Mar bocsanat hogy teleszemetelem a topikot, csak kicsit csalodtam, azt hittem eljött a kanaan. Ha kell boostol szepen allcore 4 GHz föle, ha nem, akkor meg elmegy parszaz MHz-en.
Amikor irtam a hsz-t, akkor volt 3960, amikor elküldtem a postot mar csak 3950 es szerkesztettem, mar csak olyan 3930. Persze fix 95 fok, fel ora Prime 95, small fft. -
hokuszpk
nagyúr
fura, hogy manual oczol, es meg nemtalaltad meg az offsetet.
szerintem a bazookaban ugyanugy lehet offsetelni a procifeszt, mint az 'osi b350 Tomahawkomban. oc menuben autorol offset modera tenni, es ertelemszeruen + - meg az ertek.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
wwenigma
Jómunkásember
Wow, és még nincs benne az új SMU FW. :)
Steven: ugyanaz lesz ott is.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation: