Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyi^
senior tag
válasz KaiotEch #219 üzenetére
Azt azért tessék figyelembe venni, hogy ezek általában egy RTX 2080Ti mellett vannak tesztelve.
Szóval ha ennél sokkal szerényebb kártyával rendelkezel, akkor kb semmit nem vennél észre.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
sutyi^
senior tag
Mert lehet hogy valamiért a tartalék BIOS-szal indul a lap, ha az meg elég régi akkor nem támogatja a procidat.
Azon lapon elvileg van rendes BIOS kapcsoló. Tedd át Single BIOS (SB) módba, és kapcsold át valamelyikre és nézd meg elindul-e.
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
sutyi^
senior tag
válasz snecy20 #6783 üzenetére
Az szilícium és logikai áramkör órajel korlátait nem fogja megtáltosítani egy BIOS frissítés. Hivatalosan 3733 fölött 1:2 arányra vált az IF... valószínűleg nem véletlenül.
-
sutyi^
senior tag
Nem kell neked loaner kit.
Azon a lapon van BIOS Flashback funkció méghozzá hátlapi gombos. Beépíted a lapot tápellátással együt ahogy kell és egy FAT32-re formázott pendrivera ráhajítod a kicsomagolt BIOS friss fájlt és átnevezed MSI.ROM-ra. Bedugod a dedikált Flash Back-es USB-be megnyomod a gombot és megvárod míg villog a lap baltetején a LED és a flash elkészül
~20-30s4-5 perc. Egyszer újraindítja a gépet utána lekapcsolhatod a tápot.Aztán ha megjön a CPU, már csak berakod és kalap kabát.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
Na most szerintem egyszerűbb venni egy 2-4GB-os pendrive-ot és dobni egy FAT32 MBR formatot meg a BIOS fájlt és megnyomni egy gombot, mint meg igényelni az AMD-től a cuccost.
Mert mire elbírálják a Loaner Kit kérelmedet feladják és te megkapod addigra lehet megkapod 3000-es procidat. De a környékeden nincs egy PC bolt ahova be lehet slattyogni egy BIOS frissítésért? Amúgy a BIOS chipre vagy a lap dobozára nincs ráragacsolva hogy milyen BIOS revízióval jött ki a gyárból?
-
sutyi^
senior tag
-
sutyi^
senior tag
válasz moseras #6970 üzenetére
Kérlek szépen kipróbáltam valamit.
R5-1600 + GTX 1060
HW gyorsítás bekapcsolva: Darabos a méretezés.
HW gyorsítás kikapcsolva: Smooth as butter.Ha valakinek van Rizsa + Radeon kombója nézze már meg nála jó-e. Mert akkor valami nVIDIA driver nyűg...
-
sutyi^
senior tag
válasz moseras #7035 üzenetére
Próbálom leadni hibajegyre az NV-nél, de vagy live chat ami nyögvenyelős vagy a support forum amit meg nem rég alakítottak át kb. használhatatlanra. Szóval a jó isten se tudja ki olvassa... ha egyáltalán.
Bár ha Locotus ironyáma alapján Intel HD grafikával is szar a HW Accel. akkor viszont lehet be kéne vonni a Picipuhát is.-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
sutyi^
senior tag
Elvileg ha a ráfekszel bekapcsolásnál a DEL gombra és nyomvatartod /legtöbb új lapnál/, akkor BIOS default beállításokkal kéne induljon a lap vagy előző stabillal (?). Nem egyenlő egy CMOS törléssel, de utána tudod módosítani az értékeket.
-
sutyi^
senior tag
Tiszteletem az uraknak.
Én is átléptem a ZEN-ből a ZEN2-es táborba egy 3600-assal. Sajnos az 5600X már nem egyezett meg büdzsémmel, kicsit vastagon fogott rajt a ceruza.
Viszont mostanában egész jó darabok potyognak a szalagról.
#GOLDENSÁMLI
-
sutyi^
senior tag
válasz miresz #30358 üzenetére
Parancsolj: https://www.3dmark.com/3dm/54226952
Bár hogy mi az alap órajel relatív, mert ha csak nem valami durva all-core AVX-et tolok akkor 4.150-4.200MHz között van az órajel általában.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest