Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Albigator

őstag

válasz mozso #20338 üzenetére

Nálam tegnap kékhalál volt, ma pedig böngészőn belül többször megálltak a streamak ezzel egy időben pillanatra elment a kép is (fekete képernyő) de visszajött.
    Visszaraktam a G.Skill Trident Z RAM-okat simán csak XMP profilra, kíváncsi vagyok ez kavart-e be. Pedig egész jól leteszteltem, azt hittem stabil (3733 CL16).

A mai hibák egyike:

"A Windows a következő okok valamelyike miatt nem tudja elérni a(z) fájlt: meghibásodott a hálózati kapcsolat, a fájlt tároló lemez vagy a számítógépen telepített tárolóeszköz-illesztőprogram; vagy hiányzik a lemez. A hiba miatt a Windows bezárta a(z) Desktop Window Manager programot.

Program: Desktop Window Manager
    Fájl:

A hibaérték a További adatok című szakaszban található.
    Felhasználói művelet
    1. Nyissa meg újra a fájlt. Lehetséges, hogy átmeneti probléma lépett fel, amely a program ismételt futtatásával megszűnik.
    2. Ha a fájl továbbra sem érhető el és
    - a hálózaton található, akkor a hálózati rendszergazdának ellenőriznie kell, hogy nem lépett-e fel hálózati probléma, és a kiszolgáló elérhető-e.
    - Ha cserélhető lemezen található, például hajlékonylemezen vagy CD-ROM-on, ellenőrizze, hogy a lemez megfelelően van-e behelyezve a számítógépbe.
    3. A CHKDSK futtatásával ellenőrizze a fájlrendszert, és javítsa a hibáit. A CHKDSK program futtatásához kattintson a Start gombra, kattintson a Futtatás parancsra, írja be a CMD parancsot, majd kattintson az OK gombra. A parancssorba írja be a CHKDSK /F parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
    4. Ha a probléma továbbra is fennáll, állítsa helyre egy mentésből a fájlrendszert.
    5. Vizsgálja meg, hogy ugyanazon a lemezen lévő más fájlokat meg lehet-e nyitni. Ha nem, akkor valószínűleg megsérült a lemez. Ha merevlemezről van szó, további segítségért forduljon a rendszergazdához vagy a számítógép forgalmazójához.

További adatok
    Hibaérték: 00000000
    Lemeztípus: 0"

Másik:

"A hibát okozó alkalmazás neve: dwm.exe, verzió: 10.0.18362.387, időbélyeg: 0x8e064b77
    A hibát okozó modul neve: nvwgf2umx_cfg.dll, verzió: 26.21.14.4587, időbélyeg: 0x5e879b9e
    Kivételkód: 0xc000001d
    Hiba pozíciója: 0x0000000000d9226f
    A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x3cb0
    A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d64400585a7a0c
    A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Windows\system32\dwm.exe
    A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_95bdb3a23d6478de\nvwgf2umx_cfg.dll
    Jelentés azonosítója: e822ffca-2240-4b13-b754-f897e048bb79
    A hibát okozó csomag teljes neve:
    A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója: "

Harmadik:

"Hypervisor launch failed; Either SVM not present or not enabled in BIOS."

Negyedik:

"A virtualizálás-alapú biztonság engedélyezési házirendjének ellenőrzése meghiúsult (fázis: 0, állapot: A virtuális biztonsági mód (VSM) nincs inicializálva. Előfordulhat, hogy a hipervizor vagy a VSM nincs jelen, vagy nincs engedélyezve.)"

Asszem hétvégén újrarakom a wint végre (VGA és proci cserénél se volt meg ;] )...

• mozso

senior tag

válasz mozso #20338 üzenetére

A corrected hardware error has occurred.

Reported by component: Processor Core
    Error Source: Unknown Error Source
    Error Type: Bus/Interconnect Error
    Processor APIC ID: 0

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés