Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hfeco01

tag

válasz Brekkk #25713 üzenetére

Előre leszögezem hogy eddig is hülye voltam a BIOS-hoz és gyanítottam hogy ha próbaképp felteszem nem sok hasznom lesz belőle, de belém bújt a kisördög és úgy voltam vele hogy ha valamit sikerül elbaltáznom akkor nem lesz PC-m, úgyhogy én felraktam. Az jó hír az hogy az eddigi beállításaimmal gond nélkül elindult a gép és rosszabbnak sem tűnik mint amilyen eddig volt. Eddig se nagyon tesztelgettem, max a Chinebench-el. A lényeg az volt hogy menjen és stabil legyen. A rossz hír pedig az hogy eddig is tudtam hogy hülye vagyok a BIOS-hoz, de elnézve a feloldott menüpontokat rájöttem hogy nem egyszerűen hülye, hanem nagyon-nagyon hülye. Gyanítottam hogy én nem sok hasznát fogom venni ha felrakom és úgy is lett. Lehet aki ért hozzá az hasznát tudja venni az új menüpontoknak de nálam ez csak az "Ilyen is van és ennyi!" kategóriába tartozik. Igaz a mondás hogy ami nem megy azt ne erőltessük! :D :D :D

Új hozzászólás Aktív témák