- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfeco01
tag
válasz
Brekkk #25713 üzenetére
Előre leszögezem hogy eddig is hülye voltam a BIOS-hoz és gyanítottam hogy ha próbaképp felteszem nem sok hasznom lesz belőle, de belém bújt a kisördög és úgy voltam vele hogy ha valamit sikerül elbaltáznom akkor nem lesz PC-m, úgyhogy én felraktam. Az jó hír az hogy az eddigi beállításaimmal gond nélkül elindult a gép és rosszabbnak sem tűnik mint amilyen eddig volt. Eddig se nagyon tesztelgettem, max a Chinebench-el. A lényeg az volt hogy menjen és stabil legyen. A rossz hír pedig az hogy eddig is tudtam hogy hülye vagyok a BIOS-hoz, de elnézve a feloldott menüpontokat rájöttem hogy nem egyszerűen hülye, hanem nagyon-nagyon hülye. Gyanítottam hogy én nem sok hasznát fogom venni ha felrakom és úgy is lett. Lehet aki ért hozzá az hasznát tudja venni az új menüpontoknak de nálam ez csak az "Ilyen is van és ennyi!" kategóriába tartozik. Igaz a mondás hogy ami nem megy azt ne erőltessük!
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia