- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lukitomi
aktív tag
válasz
Sz4bolcs #16426 üzenetére
Nekem 1.025V SOC-val stabbil volt a 3800X. Cseréltem egy 3900X-re és random újraindulások jöttek random időközönként, de főleg nagyobb terhelés közben és nem tudtam mitől. Közben memót is cseréltem és még a korábbi 3733MHz sem akart menni, így lejjebb kellett mennem 3600MHz-re a ramokkal, de sokkal alacsonyabb időzítésekkel. De így is voltak random újraindulások, próbaképp feljebb vettem az SOC feszt 1.037V-ra, így már ritkábban voltak az újraindulások, úgyhogy még feljebb vettem és most 1.05V-al stabil hetek óta.
3 hete megy a Folding, közben videókonvertálás Handbrake-el, ha éppen nem konvertálok, akkor a cpu is Foldingol. Valószínű az SOC emelése megoldja a problémádat, korábban több hónapot teszteltem memória-proci beállításokat, már a legelején is, amikor megvettem az első legerősebb procimat az 1800X-et, random leállás-újraindulás hibára utal az alacsony SOC feszültség. Első-második generációnál a túlzott proci alulfeszelés is okozott ilyen hibákat, de a harmadik generáció "csak" teljesítmény csökkenéssel reagál az alulfeszelésre bizonyos határokon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Lexus, Toyota topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Path of Exile (ARPG)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest