- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
koenig64
csendes tag
Nekem volt Asus x370 pro alaplapom is többek között,nekem tökéletesen ment a 3200Mhz a Flare X-el,csak a D.O.C.P módot kellett aktiválni,és gond nélkül működött. Valószínű hogy az egyik modul hibája okozta nálad a problémát Ez meg mindegyik Ram-mal előfordulhat. Ramok terén van egy kis tapasztalatom így a harmadik Ram kitt csere után.Ja és alaplapból ez a 4-ik ami most van
A Hynix chip-es Ramok és a Ryzen, nem túl jó barátok,már ha valaki el szeretné érni a stabil 3200 Mhz-t,ráadásul alacsony időzítéssel. -
pengwin
addikt
Ha van egy csúcskategóriás léghűtőd akkor mégis miért használnád a gyárit?
(#12062) tomaszka88
Nekem 4,1GHz-en is megy az 1600X egy B350-es lapban, szóval leginkább azon fog múlni a tuningeredményed, hogy milyen CPU-t fogsz ki és mennyire tudod lehűteni.
Egy 3,6 GHz-es all-core tuningot lehet még az R5 1600 gyári hűtője is ki tudna szolgálni, a szükséges feszültségtől függően.(#12082) varek
Ha van már hozzá AM4-es lefogatókészleted is, akkor nem mindegy, hogy rajta van-e egy listán?(#12086) Televan
Gyanítom a Wingboostok nem tudták ugyanazt hozni mint a Noctua ventilátorai, lehet túl sűrű volt nekik a lamellázat.(#12084) Ferdzsoo
Ha a sima tuningot használod, akkor a CPU addig azon az órajelen fog járni, ameddig a hőmérsékletei engedik.
Én azt ajánlom, hogy sima tuningot addig használj, ameddig kikisérletezed a megfelelő órajel-feszültség kombinációt a CPU-ra és a RAM-okra, és feljegyzed a szükséges értékeket.
Utána vissza lehet állítani Auto-ra a CPU OC-t, és az AMD CBS-en belül a Pstate0-ra és Pstate1-re beállíthatod a kikisérletezett tuning feszültséget és órajelet.
Így lesz működő energiagazdálkodásod is, és terhelés alatt a tuning órajelekre fog boostolni a CPU. -
-
pitiless
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest