Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
carl18
addikt
válasz
eldiablo
üzenetére
A Fő probléma sok ember fejébe megragadt az I7 brand, mint a legjobb cpu. Igy a hozzá nem értő is, a név alapján választ!
Igen elég örült ár egy több éves használt prociért márka miatt a 80E!
Régen volt egy I7-2600 processzorom, ez 5-6 éve volt kb. És egyből mondták van pénz stb de jó gépem van. De az emberek nagy része csak odáig jutott el hogy I7.
Szóval röviden i7-I9 Atom király vagy, lehet menézni a szomszédnál
Vagy Laikusoknak. Most Itt a R5 1600, nem marketing a neve. De legalább 6 mag 12 szál, ami szorzózármentes tunningolható. + Időtálló és nincs is rajta sebezhetőség!
-
Gyuri27
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
eldiablo
üzenetére
elvileg csak az tudja a legfrisebb AMD mikrokodot.
kozben ujraraktam, ugy nez ki az lehetett a baj, hogy a memvezerlo korabbi instabilitasa miatt a winben lett rossz valami. koszi a tippet. lekopogom, de fel ora alatt nem szallt el, szoval itt mar jonak kene lennie.
hokuszpk: koszi, cruncher is stabil volt.
ugy nez ki negy modullal 1.05V ami stabil.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
eldiablo
üzenetére
köszi

azt neztem az utolso beta bios turja csak a "AMD ComboPI1.0.0.4 Patch B (SMU v46.54)", es emelett meg mem es eszkozkezelesen javit.
negy dimmhez mennyit szokas SoCnak adni? epitett vizen vagyok, ram (meg mas) tuning nem lesz, szoval ha csak 2400at bir 2666 helyett mar azzal is teljesen oke vagyok, csak legyen stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A 8/16-ból nem szívesen engednék mert, multizni szeretek, illetve a második monitoron amúgy is mindig megy valami pluszban
Vagy Laikusoknak.