Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
SECTORnooB
addikt
válasz
fudi2002
üzenetére
Én igazából nem tudom, hogy ezzel miért kell ilyen mértékben foglalkozni a tények adottak. Intel már jó pár éves architektel dolgozik ezért játszva eltudja érni a 4.7-4.9Ghz-t, ez evidens nincs mit rágódni ezen.(így nem kellenek nagy erőfeszítések hogy jobb c/c hozzon mint a jelenlegi Ryzen) Az AMD-nek ez viszont ez egy új architect és ebből is az első stepping így várható volt ez, azonos órajelen nem számottevő a kaby lake előnye ezt valamikor fentebb linkeltem is.Tehát biztosan valamivel nagyobb kaby ipc-vel készül a 8700K, de ettől még nem feltétlen lesz jobb vétel sőt....
-
sg22
senior tag
válasz
fudi2002
üzenetére
eskuszom nem latom... hol van iirva h az x5650 az 2 db fizikai proci?
-
-
Yany
addikt
válasz
fudi2002
üzenetére
Vannak azért ismertető infók is benne, de mire végére értem a cikknek, sajnos egyet kell értsek. Pont a napokban gondolkodtam azon, hogy a Ph, kezdi felélni régen megszerzett nevét. Se gyakran nincs teszt, se jók nincsenek már. Lassan már a középszerű youtube anyagok is több és hasznosabb infóval rendelkeznek. Kár értük, de még látok reményt. Borzasztó sok munkával jár egy ilyen cikk, én tudom, de a Ph az Ph, nem pedig egy pletykalap IT rovata.
-
Yany
addikt
válasz
fudi2002
üzenetére
RAM táblázat
- RAM beállítások feltöltése
- Eredmények kiértékelése
- Feltöltött beállítások táblázataKérnék egy topikgazdát, hogy ha elnyerte tetszését az űrlap/táblázat, legyen szíves a fenti linkeket berakni az összefoglalóba és küldeni nekem egy gmail címet privátban, hogy megadjam űrlap-moderátornak. Thx.

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
fudi2002
üzenetére
Omli85: hwbot-on van saját topicja a lapnak ahol elmor az ASUS házi tuningere folyamatosan rakja fel az akár béta állapotban lévő saját felelősségre használható tuning biosokat (természetesen ez nem hivatalos ASUS csatorna, de a tuningerek ilyen mértékű támogatása egészen egyedülálló). ROG Crosshair VI series
Televan: köszi

apatyas: nem lesz eladó a rendszer, mivel nálam is csak tesztre van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest