Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
válasz blackmacs #13165 üzenetére
Szervusz!
Ez mind pénz kérdés! És hogy mekkora memóriát akarsz venni.
Pl nekem a 16GB Kingston 4x4GB 2400Mhz az 49ezer volt és jelenleg is 2933Mhz-en megy stabilan.
Élettartam garanciás is és az időzítése is elfogadható szerintem.
De attól függ mennyi a keret rá.[ Szerkesztve ]
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
GFerr56
aktív tag
válasz blackmacs #13165 üzenetére
Hay!
Alkalmazás függő. Szerintem 2-es KIT-ben érdemes (hő, dual channel...). Nagyon jó, bár nem olcsó egy 3200 c14 megoldás, pl. FlareX, egyébként pedig ajánlatosabb a Samsung B-die chip...valóban pénztárca kérdése. 2666, vagy fölötte már nagyon jó eredmények jelentkeznek.
Fiam pár napja csinált teszteket, átküldöm ide magamtól (nem vagyok a gépemnél).Üdv
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
wsanyi
aktív tag
válasz blackmacs #13170 üzenetére
Ok, de légy figyelmes, mert csak a Ryzen ready RAM-ok mennek tutira annyin, ami rájuk van írva. Különben érdemes megnézni a támogatott RAM-ok listáját.
Az éltető nap mindig süt, még akkor is, ha néha nem látjuk, mert eltakarják a felhők, vagy mert éppen éjszaka van.
-
OutSider17
senior tag
válasz blackmacs #13170 üzenetére
Magasabb órajelű memóriával fürgébb a Ryzen!
De nagyon körűlményesen járd körbe a lapnak a memória támogatási listáját! Páran nagyon bele nyúltak sajnos!
Én szerencsés vagyok mert nekem nem hogy hibátlan, de még oc-val is tökéletesen teszi a dolgát![ Szerkesztve ]
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
MaxxDamage
félisten
válasz blackmacs #26203 üzenetére
2x8GB
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
GAbre
veterán
válasz blackmacs #26871 üzenetére
Nincs keret.
Ha megnézed google-ön is a képet,csavarok vannak rajta,amiket az alaplap hátsó keretébe csavarsz bele.Más kérdés:
Hogy tudom bekapcsolni,hogy lekapcsoláskor kapjon még áramot usb port?
Sajna mióta ez a lap van,az egerem memóriája nem kap áramot,így mindíg újra be kell állítanom.Illetve bios csere után 1 fokkal jobb,nem tudom alaplapi hálókártya miatt rosszalkodik(sajna ezen a lapon nincs pci,így se hálókártyát,se alaplap tesztert nem tudok majd rádugni :S ),vagy ssd kábele vagy tápja lehet rossz.
De talán most nem lép ki játékokból,és ritkábban majdnem fagy.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
válasz blackmacs #26896 üzenetére
Nagyon jó kis hűtő az áráért, én is megelégedetten használtam.
Annyi, hogy mivel a gyári AMD keretre megy fel, ezért csak fel-le irányba tudod beszerelni, nem a hagyományos előre-hátra orientációban. Illetve ennél fogva backplate sincs hozzá. Intelnél fel tudod tenni normálisan is, ha valamikor váltani akarsz.
Itt a manual, láthatod, miként működik.Ennek igazából minimális hatása lehet a hőfokokra szerintem, mivel a ház levegőáramlásába azért beleszól.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
용 Bob
senior tag
válasz blackmacs #26871 üzenetére
Én tapasztalatból mondom neked, mert Pure Rock-ot vettem (tavaly júniusban! már abban is volt AM4 keret) az 1600x-hez és abban volt back plate!
Más dolog, hogy nekem mATX lapom van és (furatolás miatt) nem lehetett a Rock-ot normál pozícióban elhelyezni és a VGA-ra fújta a meleg levegőt. Sőt baromi hangos volt.Most cseréltem le kompakt vízre AF Liquid 240 + a gyári 4 db venti csere 2 db AKASA Apache-ra és így hangtalan a rendszer. IDLE 30-32 fok, terhelve nem emgy 40-42 fölé.
A csavar a végén ott van, hogy a Pure rock-hoz kapott backplatet tudtam használni az AF 240-hez, mert abban gyárialg nem volt. Pedig RYZEN ready edition-t vettem...szóval szerencsém volt.
Ha lesz tuning és szereted a csendet, akkor kompakt víz. Ha nem tervezed húzni a procit és normál pozícióban tudod rögzíteni a hűtő bordát, akkor elég lesz a Rock.
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz blackmacs #27456 üzenetére
Patriot Viper -al szerelve a Windale 6 (és ez magasabb is, mint az említett RAM)
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja