Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
válasz
Cronerator #5208 üzenetére
egy dobozos cpu esetén mitől kell félni? bedugod, megy. örö bódotá. én egy ideje mindent használtan veszek ssd és vinyó kivételével. annyit spóroltam már, ha valami be is döglik akkor is durván pluszban vagyok. nagyon dulván
-
BeZol
őstag
válasz
Cronerator #5208 üzenetére
Két dolgon lehet hardveraprón viszonylag sokat spórolni ha új termékről van szó, éspedig a procin és a vga-n.
Szerda este leadtam a rendelést, és 1 hét múlva csütörtökön lett meg amit kértem. 1 hét nem a világ vége (csak picit, ha nincs semennyire sem géped ilyenkor), és szerintem megérte, mert 120 volt a proci, ami egyébként most 3 héttel később csorgott le 126ig, akkor még 130-135 között ment az 1700X, a sima 1700-ast akkor 108ezerért tudtam volna venni (ez 115 volt akkoriban, most 110), az 1060as vga-mat pedig 70ért vettem, ami egyébként 78tól indult akkor a boltokban (és most is annyi).Most 103-ért látom legolcsóbban az 1700-ast, tehát ott kb. 7ezret foghatnék, egy hasonló vga-val meg szintén 7ezret.
Az Ryzen 5 1600 esetében:
kb. 80 a boltokban és van aki 69-ért árulja, de a többség 72ért. Ez procinként 8-11ezer Ft, 2 procit véve 16-22ezer, szerintem fontold meg, és nézz körül v. kérdezz rá, hogy alaplapot és társait mennyiért tudnának szerezni, hátha még azon is foghatnál. Ne légy a saját pénztárcád ellensége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest