Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
ViZion #12138 üzenetére
Nah, fejlődött a tudomány, HPET-et kikapcsoltam win alól is, ezért nem variálta a proci frekit elvileg. Most ez jó, viszont fixen a biosba beállított feszt kapja illetve csak 1,31-1,325 között inog... Mintha korábban azt is levette volna 1,0 akármennyire. Másnál mit mutat ez? Mit hegesztettem el?
Mondjuk nem melegszik, hisz' teljesítmény nincs ha nincs terhelés, de nah. Esetleg offset legyen a CPU fesz, és ne override?HPET-hez annyit, h olvasgattam, korábban kellett még a rájszmaszterhez is, utána hegesztették, h ne kelljen. Ami érdekes, h van, ahol azt írják, h enabled a jobb (bencs, IRL szvsz ez nem difi), máshol disabledre esküsznek.
Legutóbbi R25-el elégedett vagyok, sikerült javítani a helyzeten:
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A karcsúság ára
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i9 14900KF processzor + Z790 alaplap eladó javítandó állapotban OLVASD EL!!!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Processzor Intel Core Ultra 9
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest