- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
Johnny_vT #42937 üzenetére
Csak ugyanazt tudom mondani, mint korábban.
Mondjuk ha úgy is megpróbálod újrapasztázni, akkor utána többet fogsz tudni. Csak kiváncsiság: gyári hűtés volt mindenkinél?
Az enyémen egy Morpheus ücsörög, kiváncsi vagyok meddig húzza (a CP2077-hez úgy is új gép kell, de addig elodáznám a cserét). -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Johnny_vT #41834 üzenetére
Mások okulása végett majd jelentkezem az eredményekkel.
No hát akkor mások okulására: natív 4K-ra tényleg sovány az R9 390 a játékok legnagyobb részében.
ACIV
lack Flag és Dirt 3 amiket kiemelnék a kipróbált címekből.
AC esetén az asztali felbontás 4K, de a játékot hagytam FullHD-n, így a tévé skálázta fel nekem 4K-ba. Az eredmény messze jobb mint amire számítottam. Egészen közelről megnézve sem látszanak fűrészfogak, külön meg kellett néznem a beállításokban, hogy véletlenül nem 4K-ban fut-e a játék, de nem.
A tévé hardvere/szoftvere remek munkát végez (Samsung MU6179).
A Dirt 3-at azért emelem még ki, mert az a sorozat többi tagjához hasonlóan híresen jól fut AMD kártyákon és ott bizony megvolt a stabil 30-50 fps 4K-ban is. Lábjegyzetben hozzáfűzném viszont, hogy a jobb teljesítmény érdekében és az én nézési távolságomból semmi értelme a natív felbontást erőltetni ilyen gyors játéknál.
-
-
HSM
félisten
válasz
Johnny_vT #41826 üzenetére
4K felbontáson elvileg "büntetlenül" kéne tudnod a FHD felbontást használni, felskálázni, ami azért elég korrekt képminőség egy átlagos méretű TV-n, ha nem egy méterre ülsz tőle.
A 390 is fel tudja skálázni, GPU méretezés funkció, bár 4K-nál talán érdemesebb FHD jellel megtámadni a TV-t, és rá bízni a skálázást mert úgy általában magasabb képfrissítés érhető el. Meg kell nézni, hogy a legjobb.
-
Raggie
őstag
válasz
Johnny_vT #41830 üzenetére
A 25-30 FPS talán még 1440p-n meglehet, játékfüggő. Nézd meg aztán majd meglátod neked mennyire tetszik.
@(#41832) bajnokpityu: a tápot mindenképpen érdemes kiiktatni mint problémaforrást ha csak felmerülhet.(pl havertól szerezni egy erősebb/újabb modellt és azzal csinálni egy tesztet).
Amennyiben tényleg nem oldódik meg és rászánnád magad, akkor lehet külön az összes power state feszültségét is állítani a BIOS editálásával. Ezt a topikot javaslom átolvasgatásra. -
Raggie
őstag
válasz
Johnny_vT #41826 üzenetére
4K felejtős 390-el.
Még a Fury sem bírja, legalább egy Vega56, de az meg aranyár jelenleg.
A 1440p is kompromisszumos a 390-el. Az előbb javasolt 1080p upscale már viszont jó lehet, csak akkor meg minek 4K ?Mondjuk kérdés hogy mennyire elvárt a maxra tolt grafika és mi a minimum elvárt FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- MSI Gaming X 1060 6GB // Frissen pasztázva
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest