- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mclaren-d #4556 üzenetére
inkább az a kérdés, hogy melyik aspektusában. tömören:
extra teljesítmény: igen
stabilitás: egy darabig nem (rosszabb lesz, mint a DX), aztán kireszelik
az időzítéssel kapcsolatos ígéretek: na azokban marhára nem(#4566) Asbee: jónak nem jó (mitől lenne?), csak valószínűleg nem is árt.
-
Asbee
veterán
válasz
mclaren-d #3491 üzenetére
Elhiszem, de attól még nem hibás, hagyjuk is.
(#3489) N.Ferry: Overclock.net tapasztalatok alapján nem igazán. Nem beszélve arról, hogy egyenlőre memória tuning is elég felejtős. Nekem (lekopogom) mákom van. Nem a legújabb driver van fennt, elpida ram és nem jött még elő.
(#3476) Pug: Vrm hőfokok milyenek? Már nekem is úton van a blokk, kíváncsi leszek mit tud.
-
válasz
mclaren-d #3397 üzenetére
Attól függ, hogy mekkora hangja van. Nekem az első Sapphire 290X-es konkrétan csattogó elektromos öngyújtó hangot adott ki (igen, a VRM és nem a venti
). Szó nélkül csere volt, a szervizes is megijedt a hangtól.
Az Asus 290X és a mostani sapphire 290-es is cicereg, de ezek már a "normál" cicergő tartományban.
(#3399) ffodi:
Azért van az a hangszín és erősség, amitől konkrétan nem tekinthető rendeltetésszerű használatra alkalmasnak a kártya. Persze nem az alap cicergésre gondolok.
-
válasz
mclaren-d #3381 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy ez az AMD hibája olyan vrmet használnak aminél gyakorta előjön ez a jelenség meg lehet nézni a másik oldalon a topikba mennyi ilyen panasz van itt meg nem te vagy az első. Meg tudlak érteni szívtam én is ezekkel a hangokkal eleget pláne amikor halk pc-t akartam vízzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest