Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Nem hinném, hogy gondod lesz vele..az tényleg jó példány. Nálam sem lett volna gond talán, de úgy tűnik visszaköszönt az ár..65k egy ACXIIImal szerelt 290ért nem volt sok..sőt. Ne legyen igazam, remélem, hogy a tulajnál menni fog gond nélkül, de én befürödtem vele csúnyán. Ez most kárpótol némileg..igaz, -1GB VRAM, de nem hinném, hogy mostanában kevés lesz, még ha nem is mindenhez elég fullfullon.
odorgg
ThX..aprós vétel..mint mindig
Ez is 80 volt, alkudtam x) 2500Kval 100k..duplán megérte. Proci alá lap még folyamatban (kéne egy jóárasított GeneZ..).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Macska topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G (2028.10.02-ig Alza garancia)
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ez is 80 volt, alkudtam x) 2500Kval 100k..duplán megérte. Proci alá lap még folyamatban (kéne egy jóárasított GeneZ..).