Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klikodesh
senior tag
UHD meg nagyon messze van egykartyas rendszektol. Vegre lehet egy kartyaval 1600Pn jatszani meg ahoz is kellenek kompromisszumok esetenkent, es nem kell a tobb kartyas megoldasok nyugjeivel szivni. Ez utobbi igaz mind az nv mind az AMDre, 590, 5870 ota probaltam ki mindket gyarto megoldasait egy ideig javult a dolog de az utobbi idoben csak romlik, szerintem folosleges penzkidobas.
Van mas valasztas, a nem UHDs felbontas hasznalata. Szerintem 1600P kozel minden maxon egy kartyaval sokkal jobb mint UHD lebutitott grafikaval es az AFR hibaival.
Igaz ez egyebkent 1600pre is ha nem tudod kozel azonos reszleteseggel maghajtani mint a a HDt akkor jobb hdn jatszani. Magasabb reszletesseg, grafikai beallitasok tobbet ernek mint a felbontas.
-
daveoff
veterán
UHD korszak? Ne viccelődjünk, 1440p is nagyon kevés van, van aki még FHD-re se váltott, nem magunkból kell kiindulni. Odébb van az még, én egyenlőre nem is látom létjogosultságát, de ez én véleményem. A többkártyás rendszernek meg több a hátránya hidd el, nem éri meg vele szórakozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Raspberry Pi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Jövedelem
- Formula-1
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 65W töltő eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest